REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gerbiamasis Seimo pirmininke, įdėmiai perskaičiau jūsų atsakymus “Omni Laike” į klausimą “Ar Lietuvos elitas yra supuvęs?”. Iškart pasakysiu, kad pagiežai ir pykčiui reikšti, mano nuomone, galima pasirinkti ir kitokius būdus, bet kad jau neišlaikėte…

REKLAMA
REKLAMA

Tiek jau to, atsakymų forma - jūsų asmeninis reikalas, tačiau negalima tylėti, klausantis jūsų išvedžiojimų, prasilenkiančių ne tik su elementariu padorumu, bet ir sveika nuovoka. Štai jūs su užsidegimu dėstote: “negaliu nepastebėti, kad lietuvių švonderiai jau kelia galvas. Jau sudarinėjami elito sąrašai, jau grasinama juos skelbti...” Prisipažinsiu, mane iš karto nustebino grynai rusiška, vulgaroka terminologija. Tačiau dar labiau nustebino, kodėl tokia informacija apie “juodųjų sąrašų” sudarinėjimus, kurią neva turite, iki šiol nėra perduota Valstybės saugumo departamentui, o ir pats saugumas nesiima jokių veiksmų. Kodėl?

REKLAMA

Toliau dėstote skambiai it bolševikas 1917 m.: “Ne elitas tautą daro "runkeliais". "Runkeliais" juos padaro švonderiai ir šurkai”. Jūsų žiniai, nei koks Rimvydas Valatka, pirmasis bandęs įvardyti Lietuvos elitą dabartinių įvykių kontekste, nei Gintaras Šurkus niekada nėra Lietuvos žmonių pavadinę “runkeliais”. Tai daro žmonės, kurie patys save priskyrė elitui ir mano, kad gali įžeidinėti ir niekinti viską: Lietuvos Respublikos prezidentą, Sausio 13-osios žuvusiųjų artimuosius, galų gale visus Lietuvos žmones.

REKLAMA
REKLAMA

Gerbiamasis Seimo pirmininke, tai, kad sakote, jog tautos priešinimas Lietuvoje yra neigiamas reiškinys, rodo, kad pagieža dar neužgožė saujelės sveikos nuovokos. Tad pasinaudokite ja ir suprasite, kad jūsų ir jūsų partijos vykdoma netolygaus ekonominio, socialinio vystymosi, didžiulės turtinės nelygybės didinimo politika ir sukuria priešpriešą tarp Lietuvos žmonių.

Leiskite jums paaiškinti elementarų dalyką: ne pykčio ir rusiška terminologija grįstų įžeidinėjimų šiandien reikia visiems Lietuvos žmonėms, gyvenantiems ir mieste, ir kaime, ir elitui, ir paprastiems šalies piliečiams. Ne perversmais ar politinėmis intrigomis, o susitelkimu ir bendro tikslo siekimu, kartu su visais Lietuvos žmonėmis, mes turime grįsti kelią gerovės link. Ir tuo keliu turi eiti ne tik jūsų šlovinimas “elitas”, o visi sąžiningai gyvenantys bei dirbantys Lietuvos žmonės.

Pagarbiai,Valentinas Mazuronis, Liberalų demokratų partijos pirmininkas

“Omni Laiko” redakcijos nuomonė nebūtinai sutampa su autorių pareikštomis mintimis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų