REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Woo” sienas spardys Britanijos reivų herojus

Paskutinį gegužės penktadienį klubas „Woo“ net negalvoja apie savaitgalio keliones į pajūrį ar prie ežerų.

REKLAMA
REKLAMA

Kamščius automagistralėje ir vėjuotą jūrinį klimatą siūloma iškeisti į natūralų karštį šokių aikštelėje. Jį atpūs „Woo“ patalpose debiutuojanti renginių serija „Fidget Stars“ su visais būtinais savo atributais – spalvingais personažais už pulto ir prieš juos, riaumojančiu fidget house šėlsmu ir rytiniu galvos skausmu.

REKLAMA

„Fidget Stars“ idėjinis vadas aplenkė N.Zvonkę su Mia

„Fidget Stars“ reikalą praėjusiais metais Lietuvoje užsuko ambicingos šalies klubinės kultūros asmenybės – Yvez ir Aout6. Pastarojo populiarumas jau kuris laikas auga kaip ant mielių – jaunasis prodiuseris tapo bene pirmuoju lietuviu, patekusiu į garsiausią Holivudo pletkų tinklaraštį, kurio autorius – žvaigždžių ir skandalų medžiotojas Perez Hilton. Vilnietis dėmesio susilaukė už Larry Tee kūrinio „My Penis“ remiksą bei pasiekimais viešųjų ryšių srityje aplenkė visas Lietuvos pop princeses, įskaitant ir Nataliją Zvonkę su Mia.

REKLAMA
REKLAMA

Fidget house virusą duetas jau spėjo išplatinti Vilniuje, Kaune, Šiauliuose. Susirinkusiems diskotekininkams fidget kultūros vėliavnešiai pristatydavo ne tik puokštę solidaus triukšmo, bet ir žymiausius šio muzikinio stiliaus prodiuserius – taip su Lietuvos klubinėtojais susipažino britai Tom EQ ar „Urchins“. Gegužės 29 d. rankas į viršų „Woo“ šokių aikštelėje kels dar viena kylanti britiškų reivų žvaigždė – Jak Z.

Jak Z afterparty palieka paskutinis

Vos 23 metų sulaukęs Lydso augintinis Jak Z šiandien tituluojamas fidget scenos princu.

Remiksai legendinių atlikėjų „Snap“ ar Nina Simone kūriniams, gastrolės į JAV ar Ibizą, vadovavimas įrašų kompanijai „Jengaa“ – visa tai, be abejo, puošia šio klubinio grynuolio gyvenimo aprašymą ir tas diskotekas, kuriose jis pasirodo didžėjaus amplua. „Jak Z jau dabar vadinamas viso fidget judėjimo ateitimi. „Fidget Stars“ serijos renginius jau aplankę užsienio didžėjai pasakojo, kad jis ne tik puikus prodiuseris ar didžėjus, bet ir nuoširdus bičiulis, afterparty vietas paliekantis paskutinis. Manau, kad tai bus smagiausia mūsų serijos dalis“, – įspūdžiais dalinosi diskotekos šeimininkas Aout6.

Svečią prie pulto pasitiks ne tik jis, bet ir keletas kitų puikiai pažįstamų šalies klubinės kultūros veikėjų – nepailstantis šokių muzikos rokeris Manfredas bei vienas didžiausių lietuviškų atradimų šiemet – duetas „The Sneekers“ ir jų live pasirodymas.

Jak – Z www.myspace.com/thisisjakz

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų