REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Skamp“ pristato naują radijo singlą

„Skamp“ pristato naujausią savo radijo singlą „Music“, išreiškiantį pagarbą, meilę ir atsidavimą tam, ką jie daro ir kuo gyvena.

REKLAMA
REKLAMA

„Šis kūrinys kalba pats už save. Jis pasakoja apie mūsų aistrą ir atsidavimą muzikai, kaip menui ir kaip gyvenimo būdui. Muzika kiekvieno žmogaus gyvenime atlieka svarbią rolę, juk tam tikra daina, kaip niekas kitas, siejasi su prisiminimais ar išgyventais jausmais. Muzika gali padėti tau jaustis pasaulio viršūnėje ar priversti verkti. Nėra nieko kito panašaus. Mes visi įsimylėjome muziką jau vaikystėje. Ji yra universali kalba. Ji gali sugriauti kliūtis ir peržengti sienas. Manau, kad tai vienas iš vertingiausių dalykų, kuriuos mes turim,“ – teigė trijulė.

REKLAMA

Pasakojantis apie ilgiau nei prieš 10 metų pradėtą grupės karjerą, „Music“ bus jungiantis kūrinys jubiliejiniame debiutinio albumo „Angata: 10 metų“ koncerte, kuris įvyks šį šeštadienį klube „Tamsta“. Renginio metu skambės ne tik puikiai visiems žinomi pirmieji „Skamp“ hitai, kaip „Summertime“, „Nieko panašaus“ ar „U Say“, bet ir jau kurį laiką scenoje negirdėti „Jig That Thing“, „Nematomas priešas“, „Kamschtelis“, „Sunday feelings“ ir kiti.

Be „Angatos“ bus pristatyti ir naujausio albumo „Kažką?!“ kūriniai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų