REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gegužės 23 d. 21.00 val. grupė „Armatūra“ (stroike music) koncertuos klube „Musė“.

Vėjuotą tūkstantmečių sankirtos dieną du statybininkai-chaltūrščikai, sukišę į klojinius tris kubus betono ir gerokai užsi..sę, kaišiojo į betoną armatūros strypus ir pagal Džo Daseno melodiją niūniavo keistus žodžius ,,Ne, darbas nepriot!''.

REKLAMA
REKLAMA

Tai buvo taip nuoširdu ir tikra, kad turėjo būti sudainuota garsiai ir viešai. Todėl pasikvietus dar du pro šalį su nasilkom opapa šuoliavusius chaltūrščikus, susikūrė grupė ,,Armatūra''.

REKLAMA

Grupės ir jos narių ,,pavadinimai'' (Skvozniačiokas-1 - būgnai, Uraganas - gitara, Taifūnas - bosas ir Vėjas - vokalas) buvo parinkti pagal susikūrimo dienos klimatines sąlygas ir darbo pobūdį.

,,Užkrovę'' ant keleto žinomų melodijų (nuo Džo Daseno iki No Means No; o keletą ir patys sukūrę!) tai, kas ant dūšios darbo metu ,,pribalielino'', vėjai sugrojo keletą smagių koncertėlių, pirmas iš kurių buvo 2000 gegužės 1 dieną klube ,,Bombiakas''. 2001- siais įrašė albumą ,,Cirkulštangelius - į dangų!'' ir nusprendė, kad toliau jau geriau patylėti.

Bet kaip lakštingala negali nečiulbėti, taip chaltūrščikai negali nebliauti apie savo darbą, ir nepraėjus nei 10 metų, 2009 vasarį vėjai nusprendė, kad jau prisikaupė pakankamai medžiagos naujoms dainoms.

www.myspace.com/armaturaband

Bilietas 10 Lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų