REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mados ir tendencijos nuolat keičiasi, bėga ir nesustoja... Tačiau tarp jų yra ir nepakeičiamų dalykų. Ne, šiandien kalbėsime ne apie mažą juodą suknelę. Kalbėsime apie kai ką ypatingai romantiško ir mergaitiško - kiekvieną pavasarį iš naujo, vėl ir vėl, sužibančius gėlėtus drabužius.

REKLAMA
REKLAMA

Ramunėlės

Visada kuklios ir nekaltos, romantiškosios ramunėlės puikiai tiks klasikinėms suknelėms ir švarkams pagyvinti. Dizaineriai ramunių motyvus naudojo šio sezono tendencijai - karpiniams.

REKLAMA

Catherine Malandrino, Roberto Cavalli


Tapyba

Drabužių audiniai tampa drobe tapytojų šedevrams: švelniai pereinančios spalvos, „išsiliejusios“ gėlės, sodrūs žiedlapių krūmai... Leidžiame fantazijai skleistis kartu su milijonu žiedų.





Moschino Cheap&Chick, Marni, Mulberry


Havajai

Lyrišką romantiką šiek tiek palikime nuošalyje ir prisiminkime linksmuosius, valiūkiškus Havajus ir jo gėlėtus marškinėlius. Čia karaliauja smulkūs ir labai spalvoti gėlių raštai. Ir kuo jų daugiau - tuo geriau!

Zimmermann

Baltas fonas menui

Suknelės - lyg baltas popieriaus lapas, kuriame dizaineriai preciziškai piešia gėles. Tačiau šia raštas neužgožia fono, o labiau lieka kaip detalė - ne visuma.





Theory, Temperley, Roberto Cavalli

Aušrytė Žilovaitė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų