• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naktį į pirmadienį traukinyje Maskva - Vilnius skambėjo "Eurovizijos" dainos. Daugiausiai - norvego Aleksandro Rybako ir graiko Sakio Rouvaso.

REKLAMA
REKLAMA

"Šių atlikėjų kūriniai labiausiai įsikalė į galvą", - ankstyvą pirmadienio rytą grįžęs namo traukinių stotyje žurnalistams ir gerbėjams šypsojosi mūsų "eurovizininkas" Sasha Son (Dmitrijus Šavrovas).

REKLAMA

Tuoj pat prie jo prišoko vaikų "Eurovizijos" dalyvė Eglė Jurgaitytė ir įteikė spalvingą balioną: "Sveikinu!".

O sveikinti yra su kuo: su dramatiška daina "Love" Lietuvos atstovas pateko į konkurso finalą. Nors jame ir užėmė trečią nuo galo vietą, bet patikino: daug kas Rusijoje jam spaudė ranką, plekšnojo per petį, gyrė, o tarpusavyje kuždėjosi: "Šitam vaikinui "Eurovizijos" konkursas paprasčiausiai netinka...".

Netinka dėl to, kad jame dominuoja lėkštos popdainos. "Laimėjo daina - "častuškė" (norvego A. Rybako "Fairytale" - ELTA). Labai tinkama dainuoti užstalėje. Bet gera tuo, kad ją lengva įsiminti", - sakė Sashos Son vadybininkas Martynas Tyla. Jis įžvelgia, kad į "Euroviziją" pamažu ateina tikroji muzika. "Po trejų metų šį konkursą laimės tokia daina kaip Sashos Son. Bet šiemet dar buvo per anksti."

REKLAMA
REKLAMA

Ir Sasha Son, ir jo vadybininkas pabrėžė, kad "Eurovizijoje" ypatingą reikšmę turi tik pirma laimėta vieta. "O visi kiti - nieko nereiškia. Ar antros, ar trečios, ar dvidešimt antros vietos laimėtojas - niekam nebesvarbu."

Sasha Son atskleidė, kad didžiausias pasiekimas šioje "Eurovizijoje" - tai, kad jį pastebėjo įtakingi Rusijos prodiuseriai ir pateikė rimtų karjeros pasiūlymų. Atlikėjo vadybininkas prasitarė, kad lietuvį rusų prodiuseriai įsiminė ir dėl to, kad paskutinį savo dainos priedainį Sasha Son atliko rusiškai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

"Jūs manote, jog mes dėjome vilčių į tai, kad paskutinį dainos priedainį sudainavome rusiškai? Taip. Ir tos viltys pasiteisino. Greitai viską pamatysite ir sužinosite", - paslaptingai kalbėjo M. Tyla. Jis pridūrė, kad lietuviai turi daug aktorių, populiarių Rusijoje, tad "visai neblogai toje rinkoje būtų ir dainininkui."

Dvi savaites Maskvoje praleidęs Sasha Son papasakojo keletą įsimintinų detalių. Pavyzdžiui, tai, jog rusų žiniasklaida jį piršo su šios šalies atstove Anastasija Prichodko. "Nastia? O, labai miela mergina. Kažkaip sutapo, kad laikraščiams ji pasipasakojo, kad jau norinti sukurti šeimą ir kad "Eurovizijoje" susibendravo su manimi. Žurnalistai kaip mat priėjo išvadą: Dima ir Nastia tuokiasi!", - juokėsi Sasha Son.

REKLAMA

Ir su kitais "Eurovizijos" dalyviais lietuviams teko susidurti. "Užkulisiuose aš vis šaukiu "Dima!", ir atsisuka Dima Bilanas", - juokėsi M. Tyla. O su prancūzų žvaigžde Patricija Kas (Patricia Kaas) akis į akį lietuviams teko susidurti... tualete. "Mūsų stilistė Lina Žvirblytė susitiko su ja, pasisveikino ir užleido vietą", - prisiminė M. Tyla.

"Grįžkime prie Lietuvos aktualijų. Dima, ar žinojai, kad Lietuva jau turi naują prezidentę?", - klausė žurnalistai stotyje. Dima džiugiai nusistebėjo, kad neprireikė antrojo turo ir pasidžiaugė Dalios Grybauskaitės pergale: "Aš irgi už ją balsavau Maskvoje".

Šiandien dainininkas tikino labiausiai norintis išsimiegoti, nes rytoj jo jau laukia koncertas LRT studijoje, Vytauto Kernagio gimtadienio minėjime.

Šiandien, gegužės 18 dieną, Sasha Son(g) su savo komanda iš Maskvos grįžo į Vilnių:

Andrius Ufartas/BFL nuotraukos

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų