• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Valstiečių liaudininkų partijos narė, kandidatė į prezidentus Kazimira Prunskienė, pripažino, jog rezultatai yra ne tokie, kokių ji norėtų, tačiau tikino nelaikanti to asmeniniu pralaimėjimu.Štabo nariai ir svečiai viešbutyje "Crowne Plazza" gėrė vyną, valgė lašišą ir likimu nesiskundė.

REKLAMA
REKLAMA

K. Prunskienė tvirtino, kad D. Grybauskaitei laimėti padėjo tai, jog ji jau porą metų esą reklamuojama ir peršama rinkėjams per žiniasklaidą, o kitiems kandidatams esą pritrūko ir noro kovoti.

REKLAMA



Ji apgailestavo, kad per vėlai startavo rinkimuose ir jai esą pritrūko laiko išaiškinti savo pozicijas. "Džiaugiuosi, kad kandidate bus išrinkta moteris, bet kitas klausimas kaip tai paveiks Lietuvos ekonominį, socialinį ir kultūrinį gyvenimą. Matome kokią politiką vykdo konservatoriai, ir D.Grybauskaitės tandemas su A. Kubilumi gali būti labai pavojingas," sakė K.Prunskienė.

Jos ne tik neįtikino socdemų garbės pirmininko A. M. Brazausko pamąstymai, jog D. Grybauskaitė nėra dešinioji politikė. Pasak jos, tai dar blogiau. "Tai reiškia, kad ji eina į sąjungą tik tam, kad būtų valdžioje ir vykdytų tokią politiką, kokios reikia kažkam šiuo atveju konservatoriams," sakė ji. Politikė teigė, jog Dalia Grybauskaitė išrinkta socialdemokratų ir konservatorių rinkėjų balsais.

REKLAMA
REKLAMA

K. Prunskienė sakė neketinanti visai pasitraukti iš politinės veiklos, nors ir turinti kitų veiklų, kurių esą nesutalpina į savo laiką. "Politinis gyvenimas Lietuvoje nesibaigia. Konservatoriai, net ir su D. Grybauskaitės palaikymu, atėjo ne šimtui metų. Nepraeis nė pora metų, bus nauji savivaldos rinkimai ir žmonės jau rinksis kitaip," neabejojo ji.




REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų