REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atvertus „Vakaro žinių“ kalendoriaus gegužės mėnesio puslapį žvilgsnis pirmiausiai užkliūva už kerinčių akių. Paskui – už fantastiško kūno. O visų šių turtų savininkė yra 26 metų klaipėdietė Inesa Nomgaudienė.  

REKLAMA
REKLAMA

Gegužės mėnesio mergaitė save juokais pavadina „bite darbininke“. „Juk esu žmona, mama, namų šeimininkė, turiu ir smulkųjį verslą – užsiimu prekyba bižuterija, tad veiklos turiu apsčiai“, - sakė jau devynerius metus santuokoje gyvenanti moteris, auginanti antraklasį sūnų. „Būtent jis manimi labiausiai ir didžiuojasi“, - pasidžiaugė žavioji mamytė.



Nežinojo, kad dalyvauja „Olialia“

REKLAMA

Į seksualiausią Lietuvoje kalendorių per atsitiktinumą patekusi Inesa dabar giliai širdyje bando įžvelgti ženklų, rodančių, kad tai buvo jos svajonė. „Aš vis pagalvodavau, kas būtų, jei ir aš atsidurčiau tarp tų kalendoriaus gražuolių. Tačiau tuo tiesiog netikėjau, niekada net nenumaniau, kad tarp tų žavių būtybių galiu atsidurti ir aš. Todėl dabar manau taip: jei jau žengiau tokį žingsnį, ir žengiau jį iki galo, – vadinasi, tai tikrai turėjo būti mano slapta svajonė, tūnojusi kažkur giliai širdyje“, - pasakojo „Vakaro žinių“ kalendoriaus mergaitė.  

REKLAMA
REKLAMA

Staigmena jai buvo ne tik kvietimas fotografuotis kalendoriui, bet ir kvietimas pozuoti : „Olialia“ savaitės pretendentės fotosesijoje. „Anketą mano vardu užpildė ir nuotraukas į „Olialia“ projektą nusiuntė mano draugė, o aš apie tai nieko nežinojau. Tik pagalvokit, kokia man buvo staigmena, kai sulaukiau skambučio iš „Olialia“ projekto vadovės Laurynos Anusevčiūtės ir kvietimo dalyvauti fotosesijoje“, - savo nuostabą sulaukus „magiško“ skambučio iki šiol prisimena Inesa.

Beje, ji puikiai prisimena ir kitą svarbų skambutį, kurio sulaukė iš „Olialia“ projekto vadovės. „Vieną dieną ji man paskambino, ėmė sveikinti ir pranešė, kad aš buvau viena iš 12 laimingųjų, atrinktų į naująjį „Vakaro žinių“ kalendorių. O aš, vos išgirdusi šią žinią, nebegirdėjau nieko. Dar ji kažką kalbėjo, bet man jau buvo tas pats, tuo metu norėjau iš karto apskambinti visus artimuosius bei draugus ir jiems pranešti: SUUUUPER, aš kalendoriuje!“ - juokėsi seksualioji klaipėdietė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Visi vadina „Supermergaite“

Atvykusi į kalendoriaus fotosesiją Inesa sužinojo ir dar vieną džiugią žinią – pasirodo, ji tapo „Vakaro žinių“ skaitytojų favorite ir nugalėjo populiariausio Lietuvos dienraščio skelbtuose rinkimuose. Juose skaitytojai rinko merginą, kurią labiausiai norėtų išvysti „Vakaro žinių“ kalendoriuje. „Ši žinia mane dar labiau pamalonino“, - nusišypsojo I. Nomgaudienė, savo dalyvavimą „Vakaro žinių“ kalendoriaus fotosesijoje vadinanti didžiuliu nuotykiu. „Tiesą sakant, tai buvo ne tik didelis, bet ir labai geras nuotykis“, - drąsaus žingsnio apsinuoginti seksualiajam kalendoriui nė kiek nesigaili iš pajūrio kilusi gražuolė.

REKLAMA

Bendraujant su I. Nomgaudiene atrodo, kad ji - tikras laimės kūdikis, o gal ji tiesiog labai vertina visus savo gyvenimo įvykius? „Žinote, kurį mėnesį labiausiai norėjau įkūnyti? Gegužę! Nes tai mano mėnuo, jis jausmingas, saulėtas, šiltas, kaip ir aš. Svarbiausia – gegužės 13 d. yra ir mano gimtadienis“, - džiaugėsi žavioji kalendoriaus mergina.

Ji teigia negalinti išskirti savo favoritės kalendoriuje. „Juk visos merginos jame atrodo labai gražiai. Jos visos yra mano favoritės“, - sakė Inesa, Kalėdų proga jau apdovanojusi „Vakaro žinių“ kalendoriumi visus draugus bei pažįstamus. „Kitaip negalėjau – tik tokios dovanos visi iš manęs ir tikėjosi. Ir, žinote, aš visiems atrodau tokia „Supermergaitė“, - juokėsi Inesa. Seksualusis kalendorius su I. Nomgaudienės nuotrauka kabo ir jos namuose ant sienos. „O šalia jo – labai garbingai pakabinta 2009 m. „Vakaro žinių“ kalendoriaus mergaitės juosta“, - sakė įspūdingoji gražuolė.



Aušra Prasauskaitė





 „Olialia.lt“ archyvo nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų