REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus miesto 1-asis apylinkės teismas, išnagrinėjęs administracinio teisės pažeidimo bylą, UAB "Pirminis valymas" direktorių A. G. pripažino kaltu dėl Kelių eismo taisyklių pažeidimo esant neblaiviam ir skyrė jam 5000 litų baudą bei konfiskavo bendrovei priklausantį automobilį.

REKLAMA
REKLAMA

Bylos duomenimis, pažeidėjas vasario mėnesį neturėdamas teisės vairuoti transporto priemonės ir būdamas neblaivus vairavo bendrovei priklausantį automobilį "VW Passat". Persirikiuodamas nepraleido gretima juosta važiavusio automobilio ir su juo susidūrė. Po to šis automobilis išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir susidūrė su kitu automobiliu.

REKLAMA

Eismo įvykio metu buvo apgadinti visi trys automobiliai, A. G. įvykio vietoje nepasiliko, apie įvykį policijai nepranešė.

Pats A. G. pripažino pažeidimus, paaiškino, kad iš eismo įvykio vietos pasišalino todėl, kad automobilį vairavo neblaivus. Jam už atsisakymą pasitikrinti blaivumą nuo 2007 m. yra atimta teisė vairuoti transporto priemones.

2007 m. lapkritį A. G. buvo sulaikytas už automobilio vairavimą neturint teisės vairuoti ir už atsisakymą pasitikrinti blaivumą. Už šį pažeidimą jam buvo skirta 4000 litų bauda.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų