REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Britanijos įžymybė Victoria Beckham atšaukė vakarėlį, kuriuo norėjo pažymėti savo ir Davido Beckhamo vedybų dešimtmetį.

REKLAMA
REKLAMA

Ištaiginga šventė Holivude turėjo įvykti šių metų liepos mėnesį, tačiau ponia Beckham nusprendė jos neberengti: mat ją papiktino tai, kad vyras apleido savo šeimą.

REKLAMA

Šiuo metu neseniai 35-metį paminėjusi Victoria su trimis sūnumis - dešimties metų Brooklynu, šešerių Romeo ir ketverių Cruzu - gyvena JAV, tuo tarpu Davidas žaidžia Italijoje futbolo komandos "AC Milan" sudėtyje.

Šaltinis sakė britų dienraščiui "Daily Star": "Išsiskyrimas jiems yra sunkus. Tai pirmas kartas per jų vedybinį gyvenimą, kai Victoria yra išties supykusi ant Davido. Tuo tarpu Davidas ilgisi savo trijų sūnelių ir negali suprasti, kodėl Victoria neatvažiuoja į Milaną, kad šeima vėl būtų kartu. Jie stengiasi dėl savo santykių, tačiau vis tiek nuolat iškyla nesutarimų ir nuoskaudų".

REKLAMA
REKLAMA

Anksčiau Victoria planavo ekstravagantišką renginį, į kurį ketino pakviesti savo "A klasės" drauges Jennifer Lopez, Eva Longoria, Katie Holmes ir supermodelį Heidi Klum.

Tačiau neseniai Beckhamų atstovas pranešė, kad pora norėtų kuklesnės šventės.

Praėjusį mėnesį buvo pasirodžiusi žinia, kad savo 10 metų vedybinės sukakties proga Beckhamai norėtų atnaujinti santuokos įžadus.

"Davidas pažadėjo Victoriai, kad jie atnaujins santuokos įžadus liepos pradžioje, kai pasibaigs jo sutartis su Milano futbolo komanda. Tai turėtų būti prašmatnus ekstravagantiškas renginys", - tąkart sakė šaltinis.

Victoria ir Davidas Beckhamai susituokė 1999 metų liepos 4 dieną. Airijos Luttrellstown'o pilyje surengta šventė buvo išties prabangi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų