REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balandžio 23-ią Oklahomos valstijos parlamentarai balsvo "prieš" ir nepripažino grupės "The Flaming Lips" dainos "Do You Realise?" oficialia valstijos roko daina. Pasiūlytas įstatymo projektas buvo atmestas 48-ių parlamentarų.

REKLAMA
REKLAMA

Savo sprendimą išrinktieji valstijos atstovai argumentavo tuo, kad grupės reputacija nėra nepriekaištinga ir ji savo dainose naudoja necenzūrinę leksiką.

REKLAMA

Penktadienį tinklapis "Pitchfork" pranešė, kad Oklahomos gubernatorius Bradas Henry pareiškė, kad jis nepatvirtins parlamentarų sprendimo ir balandžio 28-ą pasirašys atitinkamą potvarkį.

Daina "Do You Realise?" iš "The Flaming Lips" 2002-ų metų albumo "Yoshimi Battles the Pink Robots" buvo išrinkta oficialia valstijos roko daina internetinio balsavimo, kuriame dalyvavo 21 000 Oklahomos gyventojų, metu. "The Flaming Lips" kompozicija stipriai aplenkė Elvio Preslio, "All-American Rejects", "The Call", "The Ventures", "Three Dog Night" ir kitų atlikėjų dainas.

Bradas Henry pareiškė, kad jis gerbia liaudies sprendimą bei vertina "The Flaming Lips" nuopelnus. Grupė yra pelniusi "Grammy' premijas ir tapo, anot gubernatoriaus "savo gimtosios valstijos ambasadoriais muzikos pasaulyje".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų