REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po pergalės Lietuvos krepšinio lygos (LKL) pusfinalio pirmosiose rungtynėse Vilniaus „Lietuvos ryto“ vyriausiasis treneris Rimas Kurtinaitis buvo gerai nusiteikęs.

REKLAMA
REKLAMA

„Nesvarbu, iš kokio Jūs dienraščio, - „Lietuvos ryto“ ar „Respublikos“, - paprašytas pakomentuoti rungtynes juokavo strategas.

REKLAMA

- Kodėl tris kėlinius taip sunkiai sekėsi rungtyniauti?

- Vakar turėjome dvi labai sunkias treniruotes, kurios truko po dvi valandas. Savaitgalį turėsime žaisti dvi dienas iš eilės, todėl šiandien jautėsi staigumo trūkumas, bet turime jėgos, su kuria visą sezoną galime žaisti visas 40 minučių. „Šiauliai“ gerai žaidė, gerai pataikė. Mes nesigynėme taip, kaip norėtume, prapuolė mūsų agresija.



- Per tą laiką nuo Europos taurės finalo ką pavyko pagerint žaidime?

REKLAMA
REKLAMA

- Nelabai dabar ką geriname. Įsivedėme kelis naujus derinius. Ruošiamės savaitgalį vyksiančiam Baltijos krepšinio lygos finalo ketvertui. Į šį turnyrą žiūrime labai rimtai. Ką pasiruošėme per treniruotes, tą išbandome rungtynių metu.

- Šios rungtynės jums buvo pasirengimas savaitgaliui?

- Vienas iš pasirengimų. Mes žinome savo problemas. Žinome, kad komandos neatvyksta į rungtynes iš vakaro, o atvažiuoja prieš pat mačą. 300 kilometrų važiuoja autobusu, kojos sulenktos. Žaidėjai dar gali 2-3 kėlinius bėgti, toliau jie negali, todėl paprastai visi klubai važiuoja iš vakaro. Tai yra fiziologija. Nieko nepakeisti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sakyčiau, kad net 100 kilometrų atstumas kažką reikštų, jeigu iš vakaro atvyktų į rungtynes. Mes šituos dalykus žinome, todėl tikėjomės, kad „Šiauliai“ neišlaikys visas 40 minučių. Aišku, tikėjausi truputį kitokio rezultato, nes norėjau leisti žaisti visus 12 žaidėjų, bet nepavyko. Nieko čia nepadarysi. Žaidžiame taip, kad laimėtume ir ne visada pavyksta leisti visiems pažaisti.

- Praktiškai „lygioje vietoje“ praradote D.Zavacką.

- Dar nėra aišku. Manau, kad šansai, jog jis žais, yra 50 proc. ant 50 proc. Nepasakysiu žaidėjui, kad nekovok dėl kamuolio, nes gausi traumą. Jis yra kovotojas. Atsitiko kaip atsitiko. Tikiuosi, kad iki savaitgalio pasveiks.








REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų