REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pavasarišką šių metų balandžio 16 d. vakarą, 19 val. prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama“ Stiklo aikštėje  vyks fotografų mėgėjų konkursas „fkonkursas“, kurio tema - „Iš vidaus“.  

REKLAMA
REKLAMA

Konkurso tema – „Iš vidaus“. Pirmą kartą fotografijos bus eksponuojamos ant grindinio, sudarant mini miestelio planą, kuriuo maži ir dideli galės paklaidžioti atskirų menininkų gatvelėmis, aplankyti skverus ir juose patyrinėti fotografijas. Gatvės nuotaiką sustiprins gatvės muzikantai, vyks vyno degustacijos.

REKLAMA

Renginio metu kolekciją „Miesto vaikai“ pristatys jauna dizainerė Aurelija Kaltenytė. Renginys turi keletą išskirtinių bruožų, kurie daro jį idomų ir patiems fotomenininkams,  ir žiūrovams. Vienas jų - fotografijose negalima naudoti jokių nuotraukas koreguojančių programų (photoshop‘o). Antras – fotografijas komentuoja, vertina teisėjų komanda, kuri sudaryta iš šešių žmonių, nesusijusių su fotografjos menu. Septintasis teisėjas – visuomenei žinomas žmogus. Šio turo septintasis teisėjų garbės svečias – Lidija Rasutis.  

REKLAMA
REKLAMA

„fkonkursas“ – tai nekomercinis, fotografijos meną populiarinantis renginys, kurį organizuoja Galerija XX2 ir reklamos agentūra ARTi Dizainas. Šis fotografų mėgėjų konkursas - tai septynių turų žaidimas, kuriuose dalyvauja 10 įvairių menininkų.  

2008-ųjų metų pradžioje pradėti rengti šie konkursai jau turi savo ištikimus gerbėjus, kurie mielai renkasi smagiai praleisti laiką, susipažinti bei padiskutuoti su naujais ir pastoviais foto konkurso dalyviais ir svečiais. Išaugęs iš menininkų dvikovos į didelį foto konkursą, pritraukia tiek šio meno gerbėjus, tiek ir žinomus Lietuvoje žmones. Renginys vyksta įvairiose erdvėse, vis kitoje vietoje, kuriamos naujos temos, tad čia niekada nebūna nuobodu.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„fkonkurso“organizatoriai parodą kviečia aplankyti visus fotografijos meno mylėtojus ir mėgėjus. Renginio metu lankytojai bus įtraukiami į vertinimą, skatinami aktyviai dalyvauti ir balsuoti. Balsavusieji turės progą laimėti puikius prizus, kuriuos įsteigė autoservisas „Moltoras“ ir kopijavimo centras „Biznio mašinų centras“. Unikalaus renginio rėmėjai – Prekybos ir laisvalaikio centras „Panorama“ bei reklamos ir renginių organizavimo įmonė „Parazitas“.

Prekybos centro „Panorama“ lankytojai visą mėnesį galės džiaugtis menininkų darbais, kurie bus eksponuojami Stiklo aikštėje

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų