REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po ažiotažą sukėlusios mobiliojo ryšio operatoriaus „Omnitel“ asmeninių planų įvedinėjimo kampanijos ir kitų telekomunikacijų bendrovių abonentai pradėjo įdėmiau sekti įvairius pasiūlymus. Šįkart kai kurių vartotojų pasipiktinimą sukėlė „Teo LT“.

REKLAMA
REKLAMA

„Teo LT“ atsiuntė laišką, kad nuo gegužės 1-osios įsigalios naujas tarptautinių pokalbių planas „Pasaulis“. Tačiau aš neskambinu į užsienį ir man šis planas neaktualus. Parašyta, kad jei man nepatinka pasiūlymas, turiu skambinti ir apie tai pranešti. Kodėl operatorius taip sukuria man papildomų problemų? Kodėl negalima planą įvesti tik tiems, kurie jo pageidauja?“ – piktinosi vienas „Vakarų ekspreso“ skaitytojas.

REKLAMA

„Teo LT“ Korporatyvinės komunikacijos skyriaus direktorius Valdas Kaminskas aiškino, kad informacija apie įvedamą „Pasaulio“ planą buvo išsiuntinėjama tik tiems abonentams, kurie skambina į užsienį.

„Gali būti, kad įsivėlė kokia nors atsitiktinė klaida, nes dirbame su šimtais tūkstančių abonentų. Šis pasiūlymas yra skirtas tiems, kurie, kompiuterinės sistemos duomenimis, skambina į užsienį. Planas „Pasaulis“ jiems garantuoja itin palankius tarifus. Pavyzdžiui, standartinis tarifas skambinant į Rusijos mobilųjį tinklą siekia 2,51 lito už minutę, o pradėjus naudotis naujuoju planu – tik 29 centus. Minutės trukmės pokalbis skambinant į JAV dabar kainuoja 1,41 lito, o „Pasaulio“ plane – 19 centų. Tokių patrauklių tarifų naujajame pasiūlyme yra tikrai nemažai. Be to, 5 litų abonentinis mokestis yra prakalbamas, o ne skaičiuojamas papildomai“, – aiškino V. Kaminskas.

REKLAMA
REKLAMA

Pokalbininkas akcentavo, jog laiškai su informacija apie naująjį planą abonentams išsiųsti gerokai iki jo įsigaliojimo, kad žmonės galėtų apmąstyti, ar verta naudotis šia galimybe. Nusprendus atsisakyti „Pasaulio“ plano reikia tik paskambinti telefonu 1817 ir informuoti apie tai.

Martynas Vainorius

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų