REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trankus tarptautinio kino festivalio „Kino pavasaris“ finišas

Šį ketvirtadienį, balandžio 2 d., 20 val., „Havana Social Club“ įvyks baigiamasis „Kino pavasario“ vakarėlis.

REKLAMA
REKLAMA

Pagrindinis tarptautinio kino festivalio „Kino pavasaris“ tikslas – suteikti Lietuvos bei Baltijos šalių žiūrovams galimybę išvysti kuo daugiau pripažinto, diskusijų sukėlusio, žinomuose kino festivaliuose apdovanoto kino ne tik iš Europos, bet ir didžiųjų pasaulio valstybių, egzotiškų kraštų.

REKLAMA

Nedradicinio kino fiestoje vakarėlio svečius linksmins netradiciniai svečiai. 20 val. su savo akustine programa startuos GMF „Muzikinis teatras“. Šis teatras pasižymi keliais išskirtiniais bruožais. Visų pirma - visi miuziklai yra komedijos žanro, realybė parodoma iš linksmosios pusės. Antra - vyrauja improvizacijos, kartais net pati režisierė nustemba stebėdama ką aktoriai veikia ant scenos. Bet tame slypi žavesys. Nėra jokiu suvaržytų judesių, aktoriai neuždaryti tarp keturių sienų. Trečia - viso spektaklio metu ir muzika, ir dainavimas atliekamas gyvai.

REKLAMA
REKLAMA

Senomis, geromis ir patikrintomis melodijomis klubo svečius linksmins ir Dj Vainius, o tikra vakaro „vinimi“ taps vos prieš kelis metus susikūrusios alternatyvaus funk rock grupės FREAKS ON FLOOR, kuri jau laimėjo EUROROCK 2008 konkursą, pasirodymas. Pati sprogstamai ir užkrečiamai energinga trijulė - Justas Jarutis, Vytautas Vansavičius ir Rokas Beliukevičius, FREAKS ON FLOOR muziką apibūdina kaip alternative party. Vakarėlio metu jie pristatys specialią programą, paruoštą pagal filmų muziką.

Vakarėlio organizatoriai atsižvelgė ir į įtemptą ekonominę padėtį – klubo lankytojai už įėjimą mokės tiek, kiek geis širdis!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų