• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ištekėjo grupės „Venera” dainininkė Rita Vaitiekūnaitė

Praėjusį savaitgalį Klaipėdoje, Kristaus Karaliaus bažnyčioje, aukso žiedus sumainė ir amžiną meilę vienas kitam prisiekė merginų grupės “Venera” narė Rita Vaitiekūnaitė ir jos išrinktasis Julius Kazlauskas.

REKLAMA
REKLAMA

Su savo būsimu vyru Rita susipažino prieš metus geros draugės dėka. „Tuo metu neturėjau vaikino. Todėl gera draugė man suorganizavo slaptą pasimatymą – išsitempė į miestą. O ten susitikome su jos draugu ir draugo draugu – Juliumi”, – pasakojo mergina.

REKLAMA

Dainininkė teigė, jog tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio. Pora iki šiol gyveno kartu, todėl buitiniai rūpesčiai jaunavedžių jau nebegąsdina. „Kai esi su žmogumi ir iš tiesų jį myli, nebekyla klausimų tekėti ar netekėti. Jis pasipiršo – aš sutikau”, – apie greitai įvykusias vestuves kalbėjo Rita.

Paklausta, kaip būsimas vyras pasipiršo dainininkei, ji išliko paslaptinga: „Tai labai asmeniška ir intymu, todėl tokias detales norėčiau pasilikti sau”.

REKLAMA
REKLAMA

Jaunavedžių pora įsikūrė uostamiestyje. Medų kopinėti jiedu ruošiasi po poros savaičių – kai Rita apsigins diplominį darbą Klaipėdos universitete. „Kol kas medų kopinėjame Klaipėdoje. Kai susitvarkysiu mokslo reikalus, galėsime tinkamai paatostogauti. Laiko dar turime, tad kol kas nežinome, kokioje šalyje džiaugsimės vienas kitu”, – šypsodamasi pasakojo „Veneros” narė Rita.



Asmeninio archyvo nuotr.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų