REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato vyriausiasis patrulis Andrej Gubanov ne tarnybos metu sulaikė užpuoliką, bandžiusį apiplėšti moterį.

REKLAMA
REKLAMA

Vakar 14. 15 val. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Operatyvaus valdymo skyriaus pareigūnai gavo pranešimą, kad  Gerosios Vilties gatvėje esančioje namo laiptinėje jaunuolis bandė apiplėšti  moteriškę.

REKLAMA

Pilietė A. K. (gim. 1935 m.) namo laiptinėje pajuto, kad kažkas seka iš paskos, tačiau moteris nekreipė į tai dėmesio, nes pagalvojo, jog tai nuomininkas iš kito buto. Priėjusi  prie savo buto durų, bandė jas rakinti, ir tuo metu nepažįstamasis stvėrė iš moters rankų rankinę. Moteriškė nepasimetė, pasipriešino užpuolikui, sukėlė triukšmą laiptinėje. Pagalbos šauksmą išgirdo pirmame aukšte gyvenanti kaimynė, pakvietė savo vyrą (policijos pareigūną) į pagalbą, kuris vaikščiojo su vaikučiu lauke.  Šis nedelsdamas įbėgo į laiptinę. Išsigandęs vagišius spruko iš laiptinės ir pasileido bėgti, jam iš paskos – policijos pareigūnas. Savanorių prospekte pareigūnui pavyko sučiupti moters skriaudiką. Sulaikytasis A. A. (gim. 1990 m.) buvo pristatytas į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto antrąjį policijos komisariatą, po apklausos uždarytas į areštinę.  

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso dėl plėšimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų