REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo kovo 16 d. Šiaulių bankas keičia indėlių palūkanų normas. Atsižvelgdamas į pokyčius tarptautinėje ir šalies pinigų rinkose, bankas koreguoja indėlių palūkanų normas, t.y. pirmą kartą po ilgo laiko jas ne didina, o mažina.

REKLAMA
REKLAMA

Metinės indėlių palūkanų normos, priklausomai nuo termino, mažėja 0,4-1,9 proc.. Labiausiai mažėja palūkanos už trumpo termino indėlius. Už mėnesio trukmės terminuotuosius indėlius litais bankas moka 7 proc., už trijų mėnesių – 8,5 proc., už pusės metų – 9 proc. metinių palūkanų.

REKLAMA

Tuo tarpu už metų trukmės terminuotuosius indėlius palūkanos Šiaulių banke ir toliau išlieka patrauklios: metinės palūkanos už indėlius litais siekia 9,9 proc., eurais – 8 proc., JAV doleriais 4,4 proc..

Pasidėti terminuotuosius arba kaupiamuosius indėlius Šiaulių banko klientai gali ne tik atvykę į bet kurį banko padalinį, bet ir naudodamiesi banko paslaugų internetu sistema „SB linija“. Indėlininkams, pasidėjusiems indėlius internetu, mokamos 0,2 proc. didesnės metinės palūkanos už tuo metu galiojančias banke – už per „SB liniją“ padėtą metų trukmės terminuotąjį indėlį litais bankas šiuo metu moka 10,1 proc., už kaupiamąjį indėlį litais 9,8 proc. metinių palūkanų.

REKLAMA
REKLAMA

Didesnės palūkanos mokamos ir tiems klientams, kurie pasirenka ir kitą indėlių rūšį, t.y. terminuotuosius indėlius su mokėjimo kortele – įsigijus „Visa Electron“ arba „Maestro“ mokėjimo kortelę, už indėlį galima gauti taip pat 0,2 proc. didesnės palūkanos.

Didžiausias palūkanas – 10,5 proc. šiuo metu Šiaulių bankas moka už penkerių metų trukmės terminuotuosius indėlius su kintama palūkanų norma litais. Vaiko indėlio metinės palūkanos Šiaulių banke siekia 10,2 proc.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų