REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos roko grupė „Siela“ šį mėnesį kartu su gerbėjais paminės savo nueitą kelią muzikoje, kuris prasidėjo dar 1990 metais ir sėkmingai tęsiasi iki šiol.

REKLAMA
REKLAMA

Dešimties sėkmingų ir roko muzikos gerbėjų pripažinimo sulaukusių albumų autoriai šį mėnesį švenčia 19-ąjį gimtadienį!

REKLAMA

Kūrybingi ir visuomet energingi muzikantai gimtadienio proga kviečia savo gerbėjus nepraleisti progos kartu su jais atšvęsti šią sukaktį ir gerai praleisti laiką gyvo garso koncertuose, kurie vyks trijuose Lietuvos miestuose: Kaune, klube „Pasaka“ – kovo 12 dieną , Vilniuje, „Champagne“ bare – kovo 13 dieną ir Utenoje, kino teatre „Taurapilis“ – balandžio 3 dieną.

Savo gerbėjams pateikę ne vieną hitą, išlikę originalūs ir ištikimi savo muzikos stiliui muzikantai per visus kūrybos metus džiugino naujomis dainomis ir albumais. „Sielos“ kūrybinė energija suformavo šiai grupei būdingą skambesį – prasmingus tekstų žodžius ir išskirtines melodijas.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak grupės lyderio Aurelijaus Sirgedo, „Siela“ šiuo metu išgyvena pakilimą: praėjusių metų pabaigoje pasirodė didelio pasisekimo sulaukęs grupės albumas „Euforija“, jau padovanojęs roko muzikos gerbėjams du radijo hitus – titulinę „Euforiją“ ir „Mus palieka angelai“. Taip pat buvo nufilmuoti du vaizdo klipai – dainoms „Isterija“ ir „Euforija“. Muzikantai šiemet figūravo tarp nominantų „Radiocentro“ apdovanojimuose.

Visus „Sielos“ gerbėjus ir geros muzikos mėgėjus, vertinančius kokybišką muziką bei norinčius puikiai praleisti vakarą, skambant gyvam garsui, atlikėjai kviečia į savo gimtadienio koncertus ir nusiteikę padovanoti gerus įspūdžius ir nuotaiką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų