REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

JAV aukščiausiosios futbolo lygos (MLS) klubo „Los Angeles Galaxy“ saugas anglas Davidas Beckhamas sumokėjo dalį sumos už kontraktą, pagal kurį galės likti „AC Milan“ (Italija) komandoje iki sezono pabaigos, pranešė BBC.

REKLAMA
REKLAMA

Nors sutarties tarp „Galaxy“ ir „AC Milan“ finansinės detalės neskelbiamos, tačiau Los Andželo klubas patvirtino, kad kontrakte nustatytą sumą sumokėjo kartu D. Beckhamas ir „AC Milan“.

REKLAMA

„Aš galėjau pats sau padėti likti Milane. Svarbiausia - ne pinigai, o futbolas“, - teigė buvęs Anglijos rinktinės kapitonas, kuris pagal ankstesnę nuomos sutartį turėjo grįžti į „Galaxy“ gretas pirmadienį (kovo 9 d.).

Kaip jau skelbta, Los Andželo klubas praėjusią savaitę sutiko pratęsti 33-ejų metų futbolininko nuomos sutartį iki sezono pabaigos. D. Beckhamas liepos mėnesį grįš į Los Andželą, o rudenį vėl turėtų prisijungti prie „AC Milan“ ekipos.

REKLAMA
REKLAMA

Anglijos futbolininkas per dešimt Italijos čempionato rungtynių įmušė du įvarčius.

Pasak D. Beckhamo, noras žaisti aukšto lygio klube ir garantuoti sau vietą Anglijos nacionalinėje komandoje per 2010 metų pasaulio futbolo čempionatą Pietų Afrikos Respublikoje (PAR) buvo pagrindinė priežastis, dėl kurios jis nusprendė sumokėti dalį kontrakto sumos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų