REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Grupės „Olialia pupytės“ dainininkė Oksana Pikul neseniai mokėsi važiuoti keturračiais riedučiais -  to jai prireikė filmuojantis vienoje reklamoje.

REKLAMA
REKLAMA

„Įkūnyti kitus personažus prieš filmavimo kameras esu pratusi – dažnai filmuojame įvairius humoristinius siužetus laidai „Dzin“. Tačiau šis filmavimas man buvo išbandymas. Apšvietimas buvo toks stiprus, kad filmavimo vietoje tvyrojo nepakeliamas karštis, makiažas bėgte bėgo, o be to, ir su riedučiais važinėti - ne taip paprasta! Laiko tam išmokti turėjau vos pusvalandį!“, - kaip visada su šypsena filmavimo akimirkas prisiminė O. Pikul, naujoje reklamoje įkūnijusi žavią ir seksualią „Olialia SexyCola“.

REKLAMA

Dainininkei filmavime teko suvaidinti dialogą su kita klipo heroje – paslaptinga vyresnio amžiaus dama, subrandinusia gyvenimišką patirtį ir natūraliai užsiauginusia nuostabius, ilgus plaukus.

„Tačiau nuostabi komanda užgožė visas kilusias problemas ir filmavimo dieną aš praleidau tiesiog nuostabiai. Viena akimi jau mačiau ir rezultatą – kuris, mano nuomone, yra puikus! Reklama šmaikšti ir tikrai netikėta, ne tokia kaip visos kitos“, - sakė dainininkė.

„Olialia“ archyvo nuotraukos

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų