REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kovo 14 d. 21 val. klube „Musė“ koncertuos vienos idomiausių Sankt Peterburgo roko scenos atstovai - grupės MOREKORABLI (funky/punky/metal/rock, Rusija) ir POLIUSA (indie rock, Rusija).

REKLAMA
REKLAMA

MOREKORABLI pelnė skandalingiausios Sankt Peterburgo roko grupės titulą.

Šokiruojančius MOREKORABLI dainų tekstus (muzikantai nepaiso jokių tabu) papildo uždegantis funky/punky/metal/rock kokteilis ir laukinis elgesys scenoje. Grupė gyvuoja jau 12 metų. MOREKORABLI būgnininkas ir bosistas taip pat groja grupėje SPLIN.

REKLAMA

http://www.myspace.com/morekorabliband

http://www.morekorabli.spb.ru/news/menu.html

POLIUSA kylanti Rusijos roko scenos žvaigždė. Prasmingais, melancholiškais dainų tekstais ir melodingu indie roku grupė užkariavo publikos, muzikos kritikų simpatijas bei pelnė ne vieną prestižinį apdovanojimą (2001 metais - FUZZ, 2004 metais - Rusijos MTV).

POLUSA išpopuliarėjo Rusijoje po dainos „Poezija“ atlikimo kartu su grupe TATU naujametinės laidos „Negoluboj ogoniok“ eteryje. Nepaisant to ir didelio įvairaus plauko prodiuserių pasiūlymų POLIUSA liko alternatyvioje scenoje, vertindami tik nepriklausomą, neorientuotą į mases kūrybą ir eksperimentus muzikoje.



http://www.myspace.com/chozamusic

http://www.polusa.info


Bilietas 15 Lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų