• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Google“ vykdantysis direktorius Ericas Schmidtas tvirtina, kad ateityje vartotojai, sutinkantys į savo mobiliuosius telefonus gauti reklamą, galės jais naudotis nemokamai.

REKLAMA
REKLAMA

Kalbėdamas Stenfordo universitete (JAV) surengtame susitikime, E. Schmidtas pareiškė, kad mobilieji telefonai tampa vis labiau panašūs į delninius kompiuterius, o vartotojai prie savo telefonų kasdien praleidžia po 8 - 10 val., tad ryšio paslaugų kainą ateityje galima sumažinti iki nulio pasitelkus vartotojams siunčiamą reklamą.

REKLAMA

„Mobilusis telefonas turi būti nemokamas, - tvirtino E. Schmidtas. – Jau akivaizdu, kad subsidijavimas augs ir toliau, nes didėja mobiliosios reklamos apimtys“.

„Google“ prognozuoja, kad artimiausiais metais reklamos apimtys mobiliajame internete pasieks į kompiuterių vartotojus orientuotų bendrovės paslaugų pardavimų dydį ir sudarys apie 10 milijardų JAV dolerių.

„Google“ jau dabar kuria tekstinės, grafinės ir vaizdo informacijos pateikimo į mažus ekranus turinčius nešiojamuosius įrenginius sistemas. Tačiau E. Schmidtas teigė, kad pati „Google“ neplanuoja gaminti mobiliųjų telefonų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų