• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bradas Pittas ir Angelina Jolie ne visada džiaugiasi dėmesiu, kurio visur sulaukia garsiausia pasaulio pora. Tačiau vasario 22-ąją, kai bus dalijami "Oskarai", jie mėgausis buvimu minioje. Abu yra nominuoti geriausio aktoriaus ir geriausios aktorės kategorijoje, o filmas "Keista Bendžamino Batono istorija", kuriame nusifilmavo Pittas, yra favoritas lenktynėse dėl "Oskarų". Prabėgus mėnesiams po filmavimo, Pittas vis dar gyvena filmo įspūdžiais, bet mielai sutinka pasikalbėti apie klajoklišką gyvenimą ir gausią šeimą.

REKLAMA
REKLAMA

Pastovumas. Mes su Angelina pastaruoju metu tikrai šokinėjome iš žemyno į žemyną. Visa šeima nuolat kenčia nuo laiko juostų pasikeitimo. Todėl kol kas ilgiau pabūsime vienoje vietoje, Pietų Prancūzijoje. Mums ten labai, labai patinka. Ten galime gyventi beveik netrukdomi ir tikimės, kad vaikai gyvens normaliai.

REKLAMA

Vaikai. Kai gimė dvynukai, dar geriau išmokau keisti vystyklus. Kartais namuose tvyro chaosas, bet džiaugsmo padaugėjo. Kai kurios naktys, atrodydavo, niekada nesibaigs. Miegas tapo retenybe, o šeimos gyvenimo ritmas visiškai sutriko. Mes sąmoningai stengiamės skirti laiko kiekvienam vaikui, ir dar yra laikas, kurį leidžiame visi kartu. Nuolat džiaugiuosi matydamas juos aplink save. Tai berniukai iš Kambodžos ir Vietnamo, mūsų dukros iš Etiopijos ir Namibijos, o dabar abu mažyliai. Jie atstovauja daugeliui pasaulio šalių, bet visi yra broliai ir seserys ir visi mūsų vaikai.

REKLAMA
REKLAMA

Filmas. Naujajame filme vaidinu kūdikį. Tas vaikas, Bendžaminas Batonas, gimsta senukas ir gyvendamas jaunėja, o miršta kūdikis. Kasdien džiaugdavausi atsikratęs grimo! Veidrodyje mačiau, kad esu stulbinamai panašus į savo senelį. Filmas palietė mano širdies kerteles: tas Bendžaminas Batonas įsimyli moterį, kuri natūraliai sensta, o jis jaunėja. Pora gerai žino, kad jų keliai susikirto tik trumpam. Aš suvokiau, kad ši taisyklė galioja visiems santykiams.

Gyvenimas. Man dabar 45-eri! Iš kur galiu žinoti, kokia gyvenimo dalis jau praėjo? Pusė? Ketvirtadalis? Mano gyvenimas gali baigtis rytoj, po 10 dienų arba po 40 metų. Prieš pradedant filmuoti mirė Davido Fincherio, režisieriaus, tėvas. Baigus filmuoti mirė Angelinos mama. Supratau, kad nebegaliu prarasti nė vienos gyvenimo minutės. Kad reikia atsijoti viską, kas nėra tikrai vertinga. Savęs gailėjimą, kartėlį, tingumą. Nebekuriu planų. Kokia bus mano ateitis? Neįsivaizduoju. Visai įmanoma, kad po keleto metų nebeturėsiu nieko bendra su kinu. Turėjau draugą, slaugytoją. Jis matė daug mirštančių žmonių. Jis sakė, kad nė vienas iš jų nekalbėdavo apie parašytas knygas arba gautus apdovanojimus. Visi kalbėdavo apie kitus žmones, kuriuos mylėjo, ir kaip gailisi gyvenime praleistų galimybių. Aš to nepamiršau. Svajoju, kad mane nuolatos suptų žmonės, kuriuos myliu labiausiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų