REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tautos prisikėlimo partijos (TPP) pirmininkas Arūnas Valinskas pareiškė, kad jo vadovaujama partija turėtų būti skirtingas politines jėgas sulipdančia mase.

REKLAMA
REKLAMA

„Matau mūsų partiją kaip jungiančią grandį, kuri gali dvi skirtingos spalvos plytas kaip skiedinys sulipdyti į vieną monolitą", - sekmadienį skaitydamas pagrindinį pranešimą per partijos suvažiavimą sakė A.Valinskas.

REKLAMA

Jis ne kartą pabrėžė, kad TPP yra nuo jokių verslo interesų nepriklausanti, praeities šleifo neturinti, visiškai nauja politinė jėga. „Politikos elitas su tam tikru nepasitikėjimu žiūrėjo ir tebežiūri į mus", - tvirtino TPP lyderis.

„Mes įsimaišėme į tą žaidimą, sumaišėme visiems kortas ir niekas nežino, ko iš mūsų tikėtis", - lyderiui antrino ir Seimo narys Saulius Stoma.

Savo kalboje A.Valinskas taip pat keletą kartų užsiminė apie nenumaldomai krentančius partijos reitingus, tačiau tikino, kad šis faktas tik paliudija, jog einama teisingu keliu.

REKLAMA
REKLAMA

„Miela mūsų partijos kolegė Inga Valinskienė (A.Valinsko žmona) vis dažniau klausia manęs: „Koks velnias tave nešė į tą galerą?" Man paprastai tuo metu kažkas atsitinka su klausa", - šypsojosi Seimo pirmininkas.

TPP suvažiavimą sveikinę kitų partijų atstovai pramogų verslo atstovų įkurtą partiją ragino baigti juokauti ir imtis rimtų darbų.

„Baigėsi laikas, kai buvo galima juokauti", - sakė "darbietė" Virginija Baltraitienė ir ragino į parlamentą išrinktus "prisikėlėlius" būti ne tik mygtukų spaudytojais, ne tik valdančiųjų marionetinėmis, bet ir turinčiais savo poziciją politikais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Įrodykite, kad atėjote ne šou kurti, o rimtos politikos", - kvietė ji.

Liberalcentristas Vytautas Bogušis priminė, kad į TPP perėjo nemažai buvusių Liberalų ir centro sąjungos narių. Buvęs liberalcentristas Laimontas Dinius vadovauja TPP frakcijai Seime.

„Jeigu pritrūksite kandidatų į rinkimų sąrašus, kreipkitės, mes tikrai mielai padėsime", - ironizavo V.Bogušis.

Valdančioji Tautos prisikėlimo partija sekmadienį per partijos suvažiavimą ketina rinkti savo lyderį, jo pavaduotojus, tvirtinti programą ir įstatus, suformuoti tarybą ir valdybą. Taip pat ketinama apsispręsti dėl TPP dalyvavimo prezidento rinkimuose.

TPP įkurta pernai gegužę. Seime ji turi 16 atstovų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų