REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Linas Adomaitis - muzikos atlikėjas, prodiuseris, kompozitorius - gimė ir augo Kaune. Iki 7 klasės vaikinas mokytojams buvo tikras galvos skausmas.

REKLAMA
REKLAMA

„Jei atsiverstumėte mano pažymių knygelę, ypač paskutinį - pastabų - puslapį, suprastumėte kodėl“, - prisimindamas mokyklines dienas šypsosi Linas. - Kartais pastabos netgi nebetilpdavo į paskutinius pažymių knygelės lapus, tai mokytojai jas rašydavo į skiltis, skirtas pažymiams. Už ką rašydavo pastabas? Už viską kartu sudėjus.“

REKLAMA

Tiesa, į mokslus L.Adomaitis ranka nemodavo. „Tiesiog toks jau buvo mano temperamentas. Esu cholerikas nuo mažų dienų“, - atviras Kauno Juozo Naujalio muzikos gimnaziją baigęs dainininkas.

Žiemą būsimasis atlikėjas ir kompozitorius po pamokų su bendraamžiais skubėdavo čiaužyti nuo kalno prie Kauno pilies. Vasaras leisdavo sode, žvejodavo, vedžiodavo su draugais keturkojus augintinius, vesdavo juos į šunų dresūros mokyklą.

„Nebuvome chuliganai, laisvalaikį leisdavome labai linksmai ir aktyviai, - sako jis. - Paauglystėje prasidėjo mokyklos diskotekos, kurias patys ir vesdavome, merginos, kurias šokdindavome, o vėliau namo lydėdavome ar kviesdavome kartu šunų pavedžioti.“


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų