REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tiems, kurie naktiniame klube yra buvę daugiau nei kartą gyvenime, Vilniaus didžėjų sutuoktinių poros Justino Xaros ir Julijos Fedotovos pristatinėti nereikia.

REKLAMA
REKLAMA

Didžėjai ir prodiuseriai, jau nuo paauglystės domėjęsi ir žavėjęsi modernia klubine muzika, grįžta į Lietuvos radijo stočių eterį, teigiama didžėjų veikla besirūpinančios agentūros „Pure Culture“ paskelbtame pranešime žiniasklaidai.

REKLAMA

2009-uosius pradeda energingu kūriniu

Pernai sėkmingai grandioziniuose šokių muzikos festivalio „Pure Future“ renginiuose pasirodę bei neseniai audringai Meilės dieną pažymėję didžėjai J. Xara ir J. Fedotova 2009 metus pradeda nauja energinga kompozicija „You Are Like“, kurią įrašė drauge su rusų prodiuserių projektu „Hard Rock Sofa“ iš Smolensko.

Minėto rusų šokių muzikos kolektyvo kūrinius groja tokie pasaulio šokių muzikos autoritetai kaip Pete‘as Tongas, Laidback Luke, Jeanas Claude Ades.

REKLAMA
REKLAMA

Kokybiškais šokių muzikos ritmais alsuojančios muzikos mėgėjams nutįs seilė: džiugios ir artėjančio pavasario nuotaikos mišiniu dvelkianti „You Are Like“ - tikra šiuolaikinės klubų muzikos simfonija.

Kaip teigia vilniečiai sutuoktiniai didžėjai, naujasis kartu su „Hard Rock Sofa“ įrašytas singlas netrukus bus išleistas po Ukrainoje veikiančios įrašų kompanijos „Vibra Macz Records“ sparnu.

Pastebimas brendimas

„Pastebėjome, jog didžėjaujant ir paleidžiant naują kūrinį keisčiausias dalykas yra tas, kad jei tu tai darai ilgesnį laiką, minia klubuose beveik nesikeičia – dažniausiai būna to paties amžiaus. O tu sensti ir bręsti kaip atlikėjas“, - pristatydami naują darbą filosofavo J. Xara ir J. Fedotova.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Praėjusių metų pabaigoje muzikos prekių parduotuvėse ir „Statoil“ degalinėse didžėjų pora pristatė net trijų kompaktinių plokštelių albumą.  

„Pure Culture“ kompanija neatsitiktinai pasirinko disko išleidimui  šią vilniečių didžėjų šeimą.  J. Xara yra vienas geriausių Lietuvos prodiuserių, kurio sukurti hitai sukasi visų pasaulio radijo stočių eteryje. Jo sutuoktinė J. Fedotova - vienintelė šalyje profesionaliai grojanti mergina. Kaskart pasirodydama ji šokių aikštelių mėgėjams sugeba pateikti dramaturgijos ir energijos persmelktos muzikos samplaiką.

REKLAMA

 „Iš savo patirties žinau, jog mūsų kūriniai („Strazdas“, „I Feel U“) žmonėms pradeda patikti pamažu. Taip buvo ir su ankstesniais hitais. Išleidę trigubą albumą, nepaisant visų kultūrinio gyvenimo krizių, mes daug keliausime per klubus – tai irgi padės supažindinti publiką su naujomis dainomis“, - teigė J. Xara ir J. Fedotova.

Klausytojai gali skirti savo balsus

Nuo vasario 20 dienos į didžiausių Lietuvos komercinių radijo stočių M-1, „Power Hit Radio“, „Zip FM“  bei „Opus 3” grojaraščius įtrauktam J. Xaros ir J. Fedotovos kartu su „Hard Rock Sofa“ įrašytam kūriniui „You Ar Like“ kiekvienas muzikos mėgėjas artimiausiu metu galės atiduoti savo balsą įvairiausiais šiuolaikinės komunikacijos būdais.

Kiekvienas didžėjų poros gerbėjas gali paremti savo dievukus atiduodamas jiems balsus http://www.zipfm.lt/zip-taskai nominuojamam į Top 20 kūriniui „You are like".

Naujausio Justino Xaros ir Julijos Fedotovos kartu su „Hard Rock Sofa“ įrašyto kūrinio „You Are Like“ galite pasiklausyti čia:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų