REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Natūralu, kad vienas įžymybes mėgstame labiau, o kitas - mažiau. Vis dėlto kartais pramogų pasaulio padangėje atsiranda tokių žvaigždučių, kurių, galbūt dėl žiniasklaidos formuojamo įvaizdžio, o gal ir dėl kitų priežasčių, neapkenčia daugelis iš mūsų.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmoje nemėgstamiausių įžymybių sąrašo vietoje puikuojasi didžioji skandalistė Madonna. Dar nuo 80-ųjų pradžios popkaraliene tituluojama atlikėja dėl didesnių ar mažesnių skandalų nuolat užsitarnauja vietą pirmuosiuose spaudos puslapiuose. Madonna dažnai kaltinama didžiuliu egoizmu bei ryšiais su nesuskaičiuojamu skaičiumi vyrų.

REKLAMA

Sienna Miller. „Kaip? Ir ji yra tarp nemėgstamiausių įžymybių?“ - nusistebės daugelis. Juk ši aktorė - jauna, graži, o jos vaidmenys - tiesiog puikūs. Neapsigaukite. Sienna - pagarsėjusi svetimų vyrų viliotoja. Už tai jos ir nemėgsta žiniasklaida.

Johnas Mayeris visai neseniai prasimušė į žvaigždes, tačiau daugeliui jau įkyrėjo jo pernelyg didelis plepumas. Jis taip ir vadinamas: informatorius ir paparacų draugas. Daugelis nemyli žvaigždžių, kurios bet kokia kaina siekia atsidurti dėmesio centre.

REKLAMA
REKLAMA

Heidi Montag ir Spenceris Prattas. Ši porelė žinoma kaip didelė žiniasklaidos dėmesio mėgėja. Jie pagarsėjo savo atstumiančiu elgesiu MTV realybės dramoje „The Hills“, kuri, beje, jiems ir suteikė  taip išsvajotą pigų populiarumą.

Denise Richards anksčiau buvo žinoma dėl savo seksualumo. Tačiau dabar jai prilipo nuolat besiskundžiančios personos įvaizdis, kuriuo ir remiasi jos kuriamas realybės šou. Nuolatinis Denis niurzgėjimas erzina daugelį, tačiau žiūrovai vis dar susidomėję stebi šios personos gyvenimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

O štai ir Paris Hilton. Šią merginą nuolat supa prieštaringi gandai ir apkalbos. Natūralu, ji turi ir savo gerbėjų. Daugeliui tiesiog patinka stebėti, ką dar iškrės ar pasakys ši blondinė, tačiau didžioji žmonijos dalis žiūri į ją su kreiva šypsenėle.

Dina Lohan - tai žmogus, kuris siekdamas populiarumo „pasinaudojo“ savo vaikais. Taip, jūs neapsirikote - tai skandalingosios Lindsay Lohan mamytė, pasinaudojusi savo dukrelės žinomumu ir televizijoje sukūrusi realybės šou.

Galbūt kai ką ir nustebins tai, kad į labiausiai nemėgstamų įžymybių sąrašą pateko dainininkė Avril Lavigne. Viskas dėl jos ekstravagantiškos išvaizdos, kuri publiką kartais nervina.

REKLAMA

Sąrašą užbaigia viena iš dvynukių Olsen - Marry Kate. Nors ši žvaigždutė ir lieka Holivudo intrigų nuošaly, jos keistokas įvaizdis erzina ne vieną geltonųjų puslapių skaitytoją.

Na, o pas mus neprilygstamiausia šioje kategorijoje, matyt, būtų Natalija Zvonkė. Ir kitos personos iš „Veidų lenktynių“ dešimtuko.

AFP, REUTERS, Scanpix nuotraukos

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų