REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Oficialioje Eurolygos svetainėje krepšinio aistruoliai galėjo užduoti klausimą Sienos „Montepaschi“ klubo lietuviui Kšyštofui Lavrinovičiui. Aukštaūgis susilaukė daugybės sirgalių klausimų į kuriuos atsakė taip, kaip jam įprasta – trumpai ir konkrečiai.

REKLAMA
REKLAMA

Pateikiame įdomiausius Eurolygos puslapio lankytojų klausimus ir krepšininko atsakymus į juos.

REKLAMA

- Praėjusį sezoną dalyvavote Eurolygos finaliniame ketverte Madride. Ar per jį kažko išmokote, ką galėsite pritaikyti šiame sezone?

- Finalinio ketverto metu neišmoksi krepšinio technikos ar panašių dalykų, tačiau tai neįkainuojama patirtis. Išmokau to, kad negali atsipalaiduoti net tada, kai pirmauji 20 taškų ir, kad pergalę iškovoji tik tada, kada nuskamba finalinė rungtynių sirena.

- Kšyštofai, girdime daug kalbų apie žmones, kurie baigia karjerą Lietuvos rinktinėje. Kokia Jūsų pozicija šiuo klausimu? Ir kiek dar metų ketinate rungtyniauti vilkėdamas rinktinės marškinėlius?

REKLAMA
REKLAMA

- Žaisiu rinktinėje, kol mane kvies. Be abejo, jeigu nebūsiu traumuotas ir mano sveikata leis rungtyniauti

- Ką veikiate laisvalaikiu? Ar Jums patinka Italija ir italų maistas?

- Man patinka Italija, o ypač Siena. Mažas, bet gražus miestas. Man labai patinka italų maistas. Laisvalaikį praleidžiu su šeima. Vaikštome po miestą su žmona ir sūnumi, arba kartais tiesiog lieku namie ir žaidžiu su sūnumi.



- Ar kalbėjotės su broliu Darjušu apie galimybes vieną dieną žaisti toje pačioje komandoje? Ar atimtumėte žaidimo minutes vienas iš kito?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Mes labai norėtume rungtyniauti vienoje ekipoje, tačiau ne viskas priklauso nuo mūsų pačių. Po kelių metų abu būsime laisvieji agentai ir galbūt tada mūsų svajonė žaisti kartu išsipildys.



- Net ir neturėdama daugybės žvaigždžių „Montepaschi“ žaidžia puikiai. Paskutinės rungtynės su Maskvos CSKA tikrai gniaužė kvapą. Atrodo, kad kiekvienas žaidėjas žino tikslią savo vietą aikštėje ir darbą, kurį turi padaryti. Kokia komandos stabilumo paslaptis?

- Mano manymu, gero mūsų žaidimo paslaptis – gynyba. Puolime sužaidžiame gerai tada, kada sėkmingai apsiginame. Viskas prasideda nuo geros gynybos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų