REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaune nusikaltėliai penktadienio rytą apiplėšė Ūkio banką. Ieškant nusikaltėlių, mestos didelės policijos pajėgos, tačiau apie sulaikytuosius nepranešama, pranešė naujienų portalas 15min.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Ūkio banko valdybos patarėjas komunikacijos klausimais Linas Kontrimas BNS sakė, kad buvo pagrobta pinigų eurais ir JAV doleriais, o bendra jų suma litais, negalutiniais skaičiavimais, siekia apie 10 tūkst. litų.

REKLAMA

Jis pabrėžė, kad banko skyriuose niekada nebūna laikomos didelės pinigų sumos grynaisiais.

Pirminiais duomenimis, apie 8 val. Kaune, Kovo 11-osios gatvėje, atbuline eiga vairuojamas automobilis „VW Jetta“ įskriejo į Ūkio banko vitriną ir sustojo pastato viduje.

Iš automobilio iššokę du kaukėti nusikaltėliai iš banko pagrobė inkasuoti paruoštus pinigus ir tuo pačiu automobiliu išvažiavo.

Kaip pranešė Kauno vyriausiasis policijos komisariatas, prieš nusikaltimą vienas plėšikų prie šaligatvio bortelio padėjo rąstus automobiliui užvažiuoti.

REKLAMA
REKLAMA

Sudegintas nusikaltėlių automobilis netrukus buvo rastas aplinkiniuose daugiabučių kiemuose. Pasak liudytojų, mačiusių banditus, dvejetas persėdo į automobilį „Peugeot 406“, su kuriuo ir dingo iš tyrėjų akiračio.

Dėl įvykio Kauno policija pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Apie tai – LNK žinių videoreportaže.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų