REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasario 14 d. „69 danguje“ koncertuos „Panoramoje“

Šv. Valentino dieną, šeštadienį, prieš pat nacionalinio dainų konkurso „Dainų daina“ finalą „69 danguje“ merginos įsimylėjusių širdis šildys šiuolaikiniame prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama“.

REKLAMA
REKLAMA

Čia rimtos pretendentės kelionei į „Euroviziją“ laimėti atliks ne tik žiūrovus pakerėjusią konkursinę dainą „Meilės simfonija“, bet ir kitus gerai žinomus hitus. Nemokamą šv. Valentino dienos renginių programą praturtins ir žymusis tango atlikėjas Eduardo Gimenezas su partnere. Meilės dieną „Panoramoje“ svečiai galės gėrėtis ir originaliu barmenų šou bei nusifotografuoti pas charizmatiškąjį  fotomenininką Saulių Paukštį.

REKLAMA

„Džiaugiamės, kad tokią ypatingą dieną „69 danguje“ merginos savo  koncertinę programą  su finaliniu „Dainų dainos“ kūriniu dovanoja „Panoramos“ svečiams. Esame labai patenkinti, kad vasario 14-ąją įsimylėjėlius galime pradžiuginti išskirtine programa ir pramogomis“, –  sakė „Panoramos“ renginius organizuojanti Laura Panovienė. Anot jos, meilės dieną lankytojų laukia ir daugiau malonių staigmenų, kurios bus atskleistos tik šeštadienį.

REKLAMA
REKLAMA

Šv. Valentino dienos kulminacija tapsiančiame žaviausios Lietuvoje merginų grupės „69 danguje“ koncerte bus galima išgirsti visus žinomiausius grupės hitus ir išvysti nepakartojamą scenos žvaigždžių šou. Vakaro pradžiai aistringą atmosferą suteiks urugvajietis E. Gimenezas, kartu su partnere atliksiantis parodomuosius tango šokius. Koncerto pertraukų metu emocijas kaitins profesionalių barmenų parodomoji programa. Barmenai demonstruos savo gebėjimus ne tik ruošdami įvairiausius kokteilius, bet ir žongliruodami taures ir butelius ore.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA



Tango atlikėjas Eduardo Gimenezas su partnere

Linksmus šeštadienio renginius pradės fotomenininko S. Paukščio fotosesija, kurioje sudalyvauti kviečiama kiekviena įsimylėjusių pora. Įsiamžinti tikroje vestuvinėje nuotraukoje bus galima su tam skirtais aksesuarais – nuometu, vestuvine puokšte, o galbūt pasikviesti ir visą vestuvinę svitą. Įspūdingą vestuvinių nuotraukų galeriją vėliau bus galima išvysti interneto svetainėje www.panorama.lt .Valentino dienos išvakarėse meilės dainas išgirsti ir pačiam sudainuoti bus galima dar penktadienį vyksiančiame karaokės vakare.

REKLAMA

Be to, šv. Valentino dieną visus „Panoramoje“ apsilankiusius svečius pasveikins meilės angeliukas ir žavusis meilės dievas Kupidonas. Specialiai į parduotuves užsukusioms porelės bus dovanojamos ir šventinės nuolaidos. Jaukų romantišką vakarą poros galės praleisti viename iš dešimties „Panoramos“ restoranų, kuriuose linksmybės, staigmenos ir gyvos muzikos koncertai truks iki pat vidurnakčio.



Prekybos ir laisvalaikio centro „Panorama“ savaitgalio programa:

Penktadienis (vasario 13 d.):

17.30-19.30 val. Karaokė vakaras. Vedėjas Jonas Radzevičius (I aukšte)

Šeštadienis (vasario 14 d.):

13.00-16.30 val. Sauliaus Paukščio „Smagi  foto studija“

17.00-21.00 val.:

Tango šokiai su Eduardu Gimenezu

Grupės „69 danguje“  koncertas

„Barmenų šou“ programa


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų