REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rusijos futbolo rinktinės treneris olandas Guusas Hiddinkas pradės vadovauti Londono „Chelsea“ (Anglija) klubui kitą savaitę ir liks trenerio poste iki sezono pabaigos.

REKLAMA
REKLAMA

„Savaitės niekada neužtenka paruošti komandai, tačiau ši situacija yra išskirtinė. „Chelsea“ turi puikius žaidėjus ir jie turėtų būti geriausios sportinės formos, o tai gerokai palengvins mano darbą“, - teigė futbolo specialistas iš Olandijos.

REKLAMA

G. Hiddinkas užsiminė, kad ketina stebėti šeštadienį vyksiančias Anglijos futbolo asociacijos taurės penktojo etapo rungtynes, kuriose Londono klubas susitiks su „Watford“ futbolininkais. Olandas taip pat planuoja artimiausiu metu susisiekti ir aptarti komandos reikalus su buvusiu „Chelsea“ treneriu Luizu Felipe Scolariu, kuris buvo atleistas iš pareigų pirmadienį.

Pasak G. Hiddinko, jis nepasirašė jokios sutarties su „Chelsea“ ir neketina to daryti: „Man nereikia pasirašinėti sutarties. Aš tai darau ne dėl pinigų“.

REKLAMA
REKLAMA

G. Hidinkas atkleidė, kad Londono komandai vadovaus laikinai - iki šio sezono pabaigos, ir ketina likti Rusijos rinktinės trenerio poste.

„Visada noriu pirmiausia pats pamatyti situaciją komandoje, o tik paskui kažką keisti, jei permainų reikia“, - sakė G. Hiddinkas, paklaustas, ar į „Chelsea“ atsiveš savo padėjėją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų