REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tarptautinis kelionių organizatorius „Tez Tour“ poilsinius skrydžius iš Palangos oro uosto vasaros sezono metu planuoja vykdyti ir šiemet.

REKLAMA
REKLAMA

Bendrovė derasi dėl tokių skrydžių ir su Kauno oro uostu. Sėkmingai užbaigus derybas poilsiautojai iš šių oro uostų būtų   skraidinami į populiariausią Turkijos kurortą Antaliją.

REKLAMA

„Pernai aktyviai vykdyta regioninė plėtra pasiteisino ir skrydžiai iš Kauno bei Palangos oro uostų sulaukė deramo dėmesio tarp Vidurio ir Vakarų Lietuvos poilsiautojų, tad panašių keliautojų srautų tikimės ir šiemet“, - sako „Tez Tour“ Lietuvoje vadovas Martynas Laivys.

Poilsiniai skrydžiai būtų vykdomi vasaros sezono metu, gegužės - spalio mėnesiais. Per sezoną „Tez Tour“ planuoja įvykdyti per trisdešimt skrydžių iš Kauno bei Palangos oro uostų. Bendrovės vadovo teigimu, skrydžiai iš Kauno bei Palangos oro uostų būtų vykdomi bendradarbiaujant su bendrove „flyLAL Charters“, tačiau neatmetama galimybė bendrauti ir su kitomis avialinijų bendrovėmis.

„Šiuo metu svarstome kelis partnerystės variantus, vyksta derybos, o bendrovės galutinis sprendimas priklausys nuo kompanijų pasiūlytų palankiausių bendradarbiavimo finansinių sąlygų“, - sako M. Laivys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų