REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Išraudusį rusų pilotą, motyvuodami, „jog jis per girtas, kad galėtų skristi“, iš pilotų kabinos išvarė keleiviai, praneša „news.au“.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešama, jog „Aeroflot“ kompanijos keleiviai sunerimo, kai pilotas sunkiai beapvertė liežuvį, sveikindamas keleivius lėktuve.

REKLAMA

„Pirma mintis, šovusi man į galvą, buvo: „Jis yra girtas“, - pasakojo keleivė Khatuna Kobiashvili. „Jo kalba buvo tokia nerišli, kad buvo neaišku, kokia kalba jis kalba“, - piktinosi ji.

Kai pilotas Aleksandras Čeplinskis pagaliau išėjo iš piloto kabinos, jis atrodė nekaip: išraudęs, krauju pasruvusiomis akimis bei akivaizdžiai vos pastovintis ant kojų.

Sunerimę keleiviai maldavo skrydžio palydovų bei kelių lėktuve buvusio „Aerofloto“ atstovų neleisti jam skristi. Daugiau nei 100 jų pasirašė liudijimą, kad pilotas buvo girtas.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak keleivių, „Aerofloto“ pareigūnas mėginęs juos įtikinti, jog tai, kad pilotas girtas – nieko tokio. Pasak jo, jam tereikia paspausti mygtuką ir lėktuvas skris pats savaime. „Blogiausiu atveju jis nuvirs užkliuvęs už pulto“, - tvirtino pareigūnas.

„Pirmiausia, jis žiūrėjo į mus taip, tarsi mes būtume pamišę. Galiausiai, ,mums nenusileidžiant jis ėmė tvirtinti tik tyliai pasėdėsiantis kampe ir pasižadėjo net neliesti valdymo pulto. Pasak jo, lėktuve buvo dar trys pilotai“, – pasakojo kita keleivė Katia Kushner.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Po trijų valandų komanda buvo pakeista, tačiau kompanija atsisakė pripažinti keleivių kaltinimus. „Jie mums tvirtino, kad esame pamišę“, - piktinosi K. Kushner.

Praėjus trims savaitėms „Aeroflotas“ pareiškė, kad pilotas prieš pat skrydį buvo patyręs smūgį, o tyrimas alkoholio jo kraujuje neaptiko.

Atsitiktinai lėktuve buvo garsioji Ksenija Sobčak. Pasak jos, pilotui prireikė trijų kartų ištarti žodį „skrydis“. Ji pridūrė „padarysianti viską, kad tas žmogus daugiau neskristų“.

Kaip pranešama, dieną prieš skrydį pilotas šventė savo gimtadienį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų