REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seksualiausių burbuliukų savininkės „Olialia pupytės“ ir toliau kaustys Lietuvos vyrų dėmesį. Kitą savaitę šviesiaplaukės gražuolės filmuos pirmąjį savo vaizdo klipą. „Tokio seksualaus ir drąsaus klipo Lietuvoje dar niekas nematė“, - išdavė vilioklė grupės lyderė Oksana Pikul.

REKLAMA
REKLAMA

Vaizdo klipas bus filmuojamas grupės himnu tapusiai dainai „Olialia pupytės“. Gražuolių dainininkių trio, kalbėdamos apie jį buvo paslaptingos: „Visas dėmesys bus skiriamas grožiui ir estetikai, o klipe bus daug glamūro, briliantų, blizgesio, prabangos, aksomo, tviskesio, šlapių kūnų, jaunatviško laisvės pojūčio ir, žinoma, SEKSUALUMO!“

REKLAMA

Paklausus, ko vaizdo klipe neišvysime, „Olialia pupytės“ Oksanos Pikul atsakymas buvo trumpas. „Na, drabužių daug tikrai nebus...“ - nusijuokė mergina.

Su „Olialia“ projektais nuolatos dirba tik patys profesionaliausi savo sričių specialistai, taip bus ir šįkart. Klipą režisuos jau ne su vienu lietuviškos pop scenos atstovu dirbęs Dovydas Augaitis. „Toni &Guy“ kirpėjai merginoms kurs „Victoria's secret“ stilių primenančias šukuosenas, o įvairiuose vizažistų konkursuose laurus skinantys „Make up store“ specialistai rūpinsis nepriekaištingu merginų makiažu.

„Olialia pupyčių“ klipo filmavimas vyks vasario 2 d., pirmadienį, nuo 11 valandos Vilniaus klube „L'amour“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų