REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienio vakarą Vilniuje žinomus politikos, pramogų, verslo veikėjus bei vakarėlių liūtus pakvietė naujojo restorano „Adria“ šeimininkai. Šioje jaukioje užeigoje bus patiekiami Viduržemio jūros ir kaukazietiški patiekalai.

REKLAMA
REKLAMA

Nors restorane „Adria“, esančiame sostinės Islandijos gatvėje, buvo galima apsilankyti jau nuo šių metų pradžios, oficialus atidarymas įvyko tik vakar. Atidarymo šventėje dalyvavo daugybė Lietuvos politikos, verslo ir pramogų pasaulio atstovų.

REKLAMA

Restorano šeimininkus sveikino Julius ir Nadežda Novickai, Markas Šmuilovičius, Stasys Brunza bei Kazimieras Motieka su šeimomis, ypatingi svečiai iš Kanados, Rusijos, Izraelio.

Tarp kviestinės publikos pastebėti ir itin gerai pažįstami vakarėlių veidai: Marius Gelažnikas, Agnė Šemberienė, žavi realybės šou dalyvė Šorena Džaniašvili iš Gruzijos, Rūta Ščiogolevaitė su gyvenimo ir scenos partneriais Deividu Meškausku bei Edmundu Štengeriu-Mundžiu.

REKLAMA
REKLAMA

Susirinkusiesiems nuobodžiauti neteko – ypatingą vakarą vedė aktorė Gražina Baikštytė, scenoje dainavo Birutė Dambrauskaitė, Michailas Jablonskis, egzotišką programą pristatė šokėja Anastazija iš Stambulo.

Restoranui skirto geriausio palinkėjimo konkurse nugalėtoja tapo ekstravagantiškoji advokatė Svetlana Pronina, atvykusi kartu su naujuoju gyvenimo draugu Kęstučiu Skrebiu.

Tuo tarpu R. Ščiogolevaitė net du kartus mėgino, tačiau, sveikinimo žodžio ištarti nesugebėjo. Į tokį nekūrybiškumą žinomas televizijos laidų vedėjas ir režisierius Vytenis Pauliukaitis, prieš ištardamas savo sveikinimus ir palinkėjimus, atsiliepė: „Nereikia mėginti gimdyti jokių žodžių, juk šiam puikiam restoranui tekstas pats prašosi būti pasakomas“.

Susirinkę svečiai iki vėlumos mėgavosi ypatingais patiekalais ir gėrimais, bendravo tarpusavyje, o atsipalaidavę ir šoko.

Ruslano Kondratjevo fotoreportažas:

Magerta Paužaitė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų