REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TNS Gallup duomenimis, praėjusią savaitę, startavus grandioziniam muzikiniam projektui „Žvaigždžių duetai“, LNK tapo populiariausia televizija Lietuvoje.

REKLAMA
REKLAMA

LNK žiūrovų dalis (share) praėjusią savaitę pasiekė 22.2 procento, aplenkdama TV3, kurios share buvo 21.6 procento. LTV žiūrovų dalis atitinkamai buvo 14.4 proc., o BTV - 7.4 proc.

REKLAMA

Dar didesnis atotrūkis tarp LNK ir kitų kanalų buvo geriausiu, vadinamuoju prime time, laiku (19.10.- 22.00 val.) LNK žiūrovų dalis 28 proc., TV3 – 22.2 proc., LTV – 15.7 proc. ir BTV – 6.2 proc. Daug autorinės produkcijos kurianti LNK yra nuolatinė geriausio laiko lyderė.

Per praėjusią savaitę LNK pasiekė 2 milijonus 743 tūkst. auditorijos.

Šeštadienį startavusio trečiojo „Žvaigždžių duetų“ sezono premjerinė laida tapo populiariausia programa Lietuvoje praėjusią savaitę, preliminariai pasiekusi 20.1 proc. reitingą ir 1 milijoną 222 tūkstančius auditorijos. Ją žiūrėjo beveik pusė tuo metu įsijungusiųjų televizorių.

REKLAMA
REKLAMA

Duomenys – TNS Gallup, sausio 19 – 25 dienos.

Trečiajame „Žvaigždžių duetų“ sezone pasirodys tarptautinių grožio konkursų dalyvė Livetos ir Petro Kazlauskų dukra Ingrida kartu su operos solistu Egidijumi Bavikinu, o verslininkę Daurą Zenkevičiūtę pamatysime su stilinguoju Vaidu Baumila.

Kauno valstybinio muzikinio teatro solistė Aušra Cicėnaitė sceną dalinsis su Daliumi Mertinu, o grakščioji Rūta Ščiogolevaitė su verslininku Edmundu Štenger.

Muzikinio realybės šou dalyvės Augustės partneriu taps prancūziškų šansonų atlikėjas ir anesteziologas Vygantas Kazlauskas, o Giedrius Leškevičius, LNK publicistinės laidos „Abipus sienos“ vedėjas scenoje pasirodys su sena pažįstama atlikėja Mia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pastaruoju metu itin išgarsėjęs atlikėjas Ruslanas Kirilkinas uždainuos kartu su žinoma televizijos laidų vedėja, savo kraštiete – Skaiva Jasevičiūte, o Jolanta Paulauskienė su gražiausiu Lietuvos tenoru Merūnu Vitulskiu.

Egzotiškoji gruzinė Šorena pasirodys su dainininku Stano, o  humoristas Artūras Orlauskas su savo senu bičiuliu, legendinės grupės „Rondo“ lyderiu Aleksandru Ivanausku.



I. Jankauskaitė ir R. Vilkončius

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų