REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visada įdomus ir nestandartiškas, patinkantis įvairaus amžiaus merginoms ir moterims Radžis iškarto pateko į žinomų svajonių jaunikių sąrašą. UAB „Daisena“ (AROMA kavų ir SCHOGETTEN šokoladų platintojas) ir LNK televizija ilgai nedvejojo, ką pakviesti dalyvauti romantiškoje ir nuotaikingoje Šv. Valentino dienos akcijoje „Gera būti dviese“. Karšto temperamento čigonas dainininkas Radžis puikiai tiko ir mielai sutiko - juk jis šiuo metu vienišas!  Savo antrosios pusės dar nesurado ir kita šios akcijos dalyvė žinomas modelis, „Olialia LIMO“ veidas Aušra Venckūnaitė.

REKLAMA
REKLAMA



K. Vanago/BFL nuotr.

Du jauni, gražūs, garsūs ir linksmi lietuvaičiai kviečia ir visus kitus registruotis bei dalyvauti akcijoje. „Viskas labai paprasta: įsigyjate kvapios AROMA kavos arba ypatingų gabalėliais pateikiamų SCHOGETTEN šokoladų, išsaugojate jų pirkimo kvitą, registruojatės portale DRAUGAS.LT ir ruošiatės pasimatymui!, - akcijos taisykles aiškino Radžis, o kadangi tikru smaližiumi save vadina, dainininkas pajuokavo: „Tiesą sakant, mano oda tamsi ne dėl to, kad toks mano gymis, o todėl, kad aš labai mėgstu šokoladą ir geri u daug kavos!“.

REKLAMA

Romantiškas, paprastas, drąsus ir linksmas - su tokiu Radžiu gali tikėtis susipažinti tos merginos, kurios užsiregistruos dalyvauti žaidime. „Na, o jei mergina bus drąsi, protinga, su ja bus įdomu bendrauti, tai tokia dama tikrai gali tikėtis rakto į mano širdį“, - sakė dainininkas. Kadangi kartu su juo žaidime dalyvaus ir „Olialia“ mergaitė A. Venckūnaitė, negalime nepaklausti, ką dainininkas mano apie šiuos Lietuvos šviesulius? „Visos „Olialia“ mergaitės, kurias mačiau, man labai gražios. Tikrai sutikčiau su kai kuriomis iš jų nueiti į pasimatymą“, - nusišypsojo galantiškasis Radžis. Tačiau tos, kurios nepanašios į šviesiaplaukes „Olialia“ būrio gražuoles, neturėtų prarasti vilties. „Man patinka visokios moterys, neturiu susikūręs tobulos moters portreto savo galvoje“, - pradžiugino dainininkas.

REKLAMA
REKLAMA

Gražuolė Aušra tiksliai žino, kokiems vaikinams ieškant kelio į jos širdį reikėtų labiau pasistengti: „Nenorėčiau, kad mano draugas būtų narcizas, rūkalius ar išgerti nevengiantis vyriškosios lyties atstovas. Vietoj to, kad gertų ar grožėtųsi savimi veidrodyje, jis galėtų pasportuoti arba paskaityti įdomią knygą - tada jau tikrai galėtų mane sužavėti.“

Kartu su Radžiu ir A.Venckūnaite net 100 vienišų akcijos dalyvių bus pakviesti į unikalų pasimatymą Trakuose, SPA ir pramogų centre TRASALIS. Tokio įvykio mūsų tėvynėje dar nebuvo, tad šis pasimatymas pretenduoja patekti į Lietuvos rekordų knygą. Be to, čia dalyvių laukia linksmos pramogos ir pagrindinis atrankos momentas į finalą, kuris vyks LNK televizijos studijoje. Finale susirungs 7 „rekordinio pasimatymo“ ir 7 „gyvenimo patikrintos“ poros.

Tad nesvarbu, ar turite porą, ar dar tik ieškote savo gyvenimo meilės ar tiesiog smagaus nuotykio, nepražiopsokite savo šanso pasimatyti su modeliu Aušra ir dainininku Radžiu bei kitais akcijos dalyviais. Ir ne tik - juk galėsite laimėti puikų automobilį ŠKO DA FABIA, o 14 laimingų porų mėgausis romantiškais savaitgaliais SPA ir pramogų centre TRASALIS.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų