REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sostinėje po pertraukos pasirodys„Lemon Joy“

Po ilgos muzikinės pertraukos grupės „Lemon Joy“ gerbėjai šį šeštadienį, sausio 24 dieną, turi galimybę išvysti muzikantus koncertuojančius „Champagne“ bare Vilniuje.

REKLAMA
REKLAMA

Paskutinį savo albumą „1210“ išleidę prieš beveik trejus metus ir pamažu kurdami dainas naujajam, grupės nariai pasidalins keliais dar negirdėtais kūriniais ir sugros daugelio jau seniai pamėgtas savo senesnes dainas.

REKLAMA

„Lemonai“ surengs beveik pusantros valandos trukmės gyvos muzikos koncertą. Melodingi ir išskirtiniai jų pasirodymai visuomet sukuria jaukią ir savitą atmosferą, yra itin vertinami elektroninės muzikos gerbėjų. Kalbėdamas apie artėjantį pasirodymą, grupės lyderis Igoris Kofas intrigavo, kad „šiame koncerte skambesys bus šiek tiek pankiškesnis“.

„Lemon Joy“ vadinama bene rečiausiai dainas įrašinėjančia lietuviška grupe. Jie ypatingai retai rengia ir savo gyvo garso koncertus, todėl artėjantis pasirodymas - puiki galimybė išgirsti šią grupę gyvai! Bilietai į koncertą parduodami „Bilietai.lt“ prekybos taškuose.

Šią savaitę „Lemon Joy“ „Lietuvos ryto“ televizijos studijoje taip pat nufilmavo savo koncertą „Gyvai“, kuris bus parodytas vasario mėnesį.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų