REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau dešimtus metus Senųjų Naujųjų metų renginį ypač prabangiai švenčiantis kaunietis milijonierius Vladimiras Romanovas šį kartą stebino Maskvos Didžiojo teatro baleto programa, dėl kurios į Lietuvą atvyko Rusijos baleto žvaigždės, savo antrosios kolekcijos pristatymu ir grupės „Brainstorm“ koncertu.

REKLAMA
REKLAMA

Į Senųjų Naujųjų metų renginį, kuris prasidėjo Vilniaus Operos ir baleto teatre, svečiai buvo kviečiami pasipuošti vakarine apranga ir gera nuotaika.

REKLAMA

Spektaklį stebėjo per tūkstantis žiūrovų. Tarp jų buvo nemažai žinomų politikų, verslininkų, pramogų pasaulio atstovų ir menininkų.

Po kelias valandas trukusio spektaklio svečiai buvo pakviesti į sostinės naktinį klubą „Pacha“. Lygiai vidurnaktį čia jų laukė Italijoje sukurta vardinė V. Romanovo 2009-2010 m. rudens-žiemos kolekcija vyrams ir moterims „RRevolution“.

Įsišėlę prašmatnaus vakarėlio svečiai taip pat buvo kviečiami paremti jaunuosius talentus ir prisidėti prie Mstislavo Rostropovičiaus labdaros ir paramos fondo „Pagalba Lietuvos vaikams“, kurio veikloje V. Romanovas dalyvauja šešerius metus.



















Ruslano Kondratjevo nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų