REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos rinktinės ir Maskvos CSKA puolėjas Ramūnas Šiškauskas užtikrintai laimėjo portalo Eurobasket.com kasmet rengiamus geriausių krepšininkų rinkimus. Lietuvis pripažintas geriausiu Europoje rungtyniaujančiu žaidėju.

REKLAMA
REKLAMA

Kartu su R.Šiškausku į simbolinį penketuką pateko taip pat Maskvos CSKA klube žaidžiantis Trajanas Langtonas, Atėnų „Panathinaikos“ ekipos aukštaūgis Nikola Pekovičius, Badalonos „DKV Joventut" marškinėlius vilkėjęs Rudy Fernandezas bei Barselonos „Regal Barcelona" komandos gynėjas Juanas Carlosas Navarro.

REKLAMA

Į antrąjį penketuką pateko Sienos „Montepaschi“ klubo puolėjas Kšyštofas Lavrinovičius.

Geriausiu Europos krepšininku pripažintas Dalaso „Mavericks“ komandos lyderis vokietis Dirkas Nowitzki.

Tarp pretendentų laimėti šioje kategorijoje buvo Klivlendo „Cavaliers“ ekipos aukštaūgis Žydrūnas Ilgauskas bei K. Lavrinovičius.

Geriausiu Europos treneriu išrinktas Maskvos CSKA klubo vyriausiasis treneris Ettore Messina.

Priminsime, kad R. Šiškauskas triumfavo ir neseniai pasibaigusiuose pirmąkart istorijoje Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) surengtuose geriausio mūsų šalies metų krepšininko rinkimuose. Juose CSKA žvaigždė nepaliko šansų nei Šarūnui Jasikevičiui, nei Žydrūnui Ilgauskui.

Iš Kaišiadorių kilęs R. Šiškauskas praėjusį sezoną su Maskvos CSKA klubu laimėjo Eurolygos varžybas bei Rusijos čempionatą, o su Lietuvos rinktine Pekino olimpiadoje iškovojo ketvirtą vietą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų