REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dar vieni puikūs, muzikalūs ir šoklūs metai skaičiuoja paskutines savo akimirkas, ir „Woo“ nebūtų „Woo“, jei, vakarėlius rengę kiekviena pasitaikiusia proga, į puotą nepakviestų ir paskutinę 2008-ųjų naktį.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip  pridera tikrai puotai, šįkart klubas „Woo“ kviečia ne tik užeiti, bet ir prisėsti prie staliukų bei pasigardžiuoti paskutiniais metų delikatesų kąsniais. Žinoma, jokių apribojimų nepajaus ir norintys visą naktį šokti bei vidurnakčio šampaną laistyti tiesiog prie baro. Na, o neišduodamas savo, kaip vienos karščiausių diskotekų vietų sostinėje, įsitikinimų „Woo“, triukšmingiausiai nakčiai metuose įgarsinti pasikvietė ir tris didžėjus – Sanią, Martin Virgin ir Alex Dan.

REKLAMA

Visi trys minėti jaunuoliai iki negalėjimo pažįsta tiek „Woo“ pultą, tiek publiką, todėl šauniausią sektą čia susukti turbūt sugebėtų ir užsimerkę. Visgi naujametinei nakčiai atsakingai ruošiasi kiekvienas jų. Kiekvienas turi ir ką papasakoti apie Naujuosius metus, kaip filosofinį objektą.

Martin Virgin teigia, kad Naujieji metai jam patinka tik dėl saliutų ir fejerverkų, o be jų tai būtų įprastas vakarėlis. Kad dar sustiprintų šventės įspūdį, Martynui svarbu šią naktį praleisti su bičiuliais ir artimaisiais. Paklaustas, kokie įrašai jo krepšyje keliaus į „Woo“, jaunasis disco artistas skuba patikinti, kad tai bus hitai.

„Tokią naktį menui vietos mažai – visi įsilinksminę ir neturi kada galvoti“, - griežtai taria jis. Martin Virgin ir vėl sušvelnėja paklaustas, ko labiausiai trokšta 2009-aisiais. „Noriu, kad žmonės daugiau šypsotųsį, būtų artimesni ir nuoširdesni. Prasidėjusi krizė pasaulį vers suktis lėčiau, bet linksminsimės nuoširdžiau. Noriu, kad sektųsi visiems didžėjams ir vakarėlių organizatoriams – spaudžiu dešinę ir bučiuoju visus!“.

REKLAMA
REKLAMA

Iškart kultiniais tapusių vakarėlių „Pump Up The 90’s“ idėjinis vadas ir Vilniaus naktinio gyvenimo legenda Sania prisipažįsta, kad paskutiniems 2008-ųjų šokiams ruošiasi rimtai. „Jau ne vieną vakarą praleidau su kolegomis tikrindamas, kurie gi praėjusio dešimtmečio hitai patys pačiausi ir ypatingiausi“, - tvirtina jis.

„Juk Naujieji metai – tai lyg visų gimtadieniai drauge, visiškai išprotėjusi, nors ir sovietinė šventė, o man, kaip ruskiui, tai labai patinka“, - tarpšventinį humorą žarsto Sania. Tiesa, visgi geriausiai Naujuosius jis sutiko pernai Marselyje, kuomet miegoti nuėjo vos pirmą valandą nakties, o jau vienuoliktą ryto nekamuojamas nė menkiausių pagirių braidžiojo jūra ir valgė jūros gėrybes…  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Despotin‘ Beat Fam“ narys iš Baltarusijos į Lietuvą prieš keletą metų nukritęs Alex Dan teigia kasryt su nerimu varstantis pašto dėžutę, mat vis dar laukia prieš Kalėdas užsakytos naujų plokštelių siuntos. Ji ir taps pagrindiniu Aleksandro naujametinio seto varikliu. „Kadangi grosim drauge su Sania, jis tegu ir rūpinasi senaisiais hitais – aš tuo tarpu pristatysiu šių metų geriausius“, - teigia jis. Paklaustas apie smagiausiai iki šiol sutiktus Naujuosius didžėjus prisimena net pora – kuomet vaikystėje dovanų gavo „visai kaip tikrą“ geležinkelį iš Vokietijos ir pirmuosius Lietuvoje minėtus. „Didžiausias mano noras kitais metais – likti Lietuvoje, kadangi pavasarį baigsiu  universitetą, tad labai norėčiau čia mokytis ar dirbti ir toliau“, - nuoširdžiai šventinį pasakojimą baigia Alex Dan.  

Paskutiniai 2008-ųjų ir pirmieji 2009-ųjų šokiai „Woo“ – be abejo, jau gruodžio 31-ąją. Įėjimo kaina „stovintiems“ -  40  Lt, rezervuojantiems staliuką su vaišėmis – 150 Lt. Jokių kaukių ir jokių karnavalų temų – tiesiog šventė. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų