REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno arkivyskupas Sigitas Tamkevičius kalėdiniame sveikinime tikinčiuosius ragina nebijoti stabų ir nepasiduoti reklamai, kviečiančiai dievinti daiktus.

REKLAMA
REKLAMA

„Tačiau nebijoti galima tik turint (...) pasiryžimą stovėti šalia Kristaus net tuomet, jei būtų rizikuojama kai ką prarasti. Ši rizika gresia visuomet“, - rašoma S. Tamkevičiaus kalėdiniame laiške.

REKLAMA

Arkivyskupas pabrėžia, kad šv. Kalėdos neša džiaugsmo ir vilties žinią pasauliui, praradusiam viltį ir atsidūrusiam dvasinėje, o pastaruoju metu - ir medžiaginėje krizėje. Jo teigimu, Jėzaus Kristaus gimimo šventė ne tik atneša skaidraus džiaugsmo, bet ir suteikia galimybę apmąstyti esminius žmogaus būties klausimus.

„Tautų susipriešinimas, teroristų siautėjimas, atnaujinamas šaltasis karas, didžiųjų bankų griūtys, iš bado mirštantys žmonės - visa tai akivaizdūs sunkios ligos požymiai. Dievą atmetantis pasaulis neturi programos, kaip sustabdyti šią mirtiną ligą. Tačiau tokia programa yra: prieš du tūkstančius metų žmogumi tapęs Jėzus Kristus pasauliui paskelbė Gerosios Naujienos programą“, - rašoma laiške.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų