REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ruslanas prieš „Muzikos akademijos“ finalą jaučiasi „chrienovai“

Šį penktadienį per LNK prasideda tikrasis žvaigždžių karas: stipriausi „Muzikos akademijos“ studentai susikaus dainomis.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmoji kova – dėl bronzos. Tiesioginiame eteryje grumsis šimtus tūkstančių širdžių užkariavęs Ruslanas Kirilkinas, jauniausia projekto dalyvė Urtė Šlagalytė, praėjusį šeštadienį įrodžiusi, kad yra lyderė, bei marijampolietis Paulius Sinkevičius. Vienas dalyvis šioje kovoje kris, kiti du pateks į Auksinį finalą.

REKLAMA

Urtė keliaus į transliaciją nuo Kalėdų stalo

Urtė sako visai nesijaudinanti prieš lemtingąją penktadienio transliaciją. „Juk bus antroji Kalėdų diena, tad į koncertą teks keliauti tiesiai nuo Kalėdų stalo“. Urtė tikina šiame šou jau pasiekusi tiek, kad neliūdėtų iškritusi. „Nuėjau išties ilgą kelią. Aišku, trokštu pergalės ir šįkart... Daug žmonių sakė, kad padės išpildyti mano troškimą – balsuos už mane“, - sako Urtė. Ji penktadienio koncerte turi ginklą – dainą, su kuria dalyvaus šių metų atrankoje į „Euroviziją“.



Paulius be perstojo repetuoja

REKLAMA
REKLAMA

Paulius neturi kada galvoti apie Kalėdas. Jis dieną naktį prakaituoja repeticijų salėje – ruošiasi penktadienio kovai. „Ir šiuo metu repetuoju, todėl šnekam greitai“, - sako vaikinas. Tačiau kad ir kaip norėtų laimėti, Paulius mąsto filosofiškai: „Yra laikas ateiti, yra ir išeiti. Nesijaudinu nė kiek“. Kaip rimčiausius ginklus „Muzikos akademijoje“ Paulius įvardija stiprų vokalą ir didžiulį gerbėjų palaikymą.

Ruslaną kankina nemiga


Ruslanas, paklaustas, kaip jaučiasi, atsako tiesiai šviesiai: „Chrienovai. Bijau. Nuo šeštadienio, kai sužinojau, kad po savaitės manęs laukia kova, nerimauju. Mane kankina nemiga. Atsibundu naktimis ir negaliu užmigti – galvoju, kaip čia viskas bus, ką reikia daryti, kad pasisektų...“, - sako vienas šou lyderių. Kolegas Urtę ir Paulių Ruslanas laiko stipriausiais konkurentais. „Jie daug stipresni nei Sasha Son ir Baiba. Bet gerai, jei iškrisiu, žinosiu, kad kova buvo garbinga. Be to, bus daug adrenalino“. Ruslanas įvardija savo stipriausią ginklą muzikiniame kare: „Nuoširdumas. Dainuodamas savo dainas, jas išgyvenu, įsijaučiu, o tai pajaučia ir klausytojas“.





„Muzikos akademijos“ Bronzinis finalas – penktadienį, 19.05 val., per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų