REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš savaitę Klaipėdoje atsiradę už automobilių stovėjimą susimokėti skirti automatai sulaukė nepatenkintųjų nuo kitų metų įsigaliosiančia tvarka atakos.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, naujo mokesčio priešininkai nepuolė daužyti automatų, o tik apklijavo juos popieriais su užrašais „Giljotina senamiesčio verslui“; „Senamiestį papuošė naujos skulptūros“.

REKLAMA

Tai nepatiko Klaipėdos savivaldybės Transporto tarnybos vedėjui Rimantui Mockui: „Pikta, kad niokojami nauji daiktai. Kaip reaguosim? Paskambinsim tiems, kurie juos statė, kad nuvalytų, ir tiek“, - sakė jis.

Klaipėdos senamiesčio verslininkų sąjungos pirmininkė Eugenija Odebrecht atsakomybės dėl šios protesto akcijos neprisiėmė, tačiau jos vykdytojus pagyrė: „Tas, kuris apklijavo „parkomatus“ - išmintingas žmogus, - pareiškė ji, pakartojusi savo nuomonę, jog trys litai už valandą stovėjimo yra per didelė kaina. - Siūlėme bent jau padaryti bandomąjį laikotarpį, rinkti po litą už dvi valandas, tačiau valdžia negirdi“.

Žinia, naujoji tvarka įsigalios jau nuo sausio 1-osios, bet realiai už automobilių stovėjimą senamiestyje ir miesto centre teks mokėti nuo sausio 5-osios.



Dovilė Švanytė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų