REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Susipažinkite: šuo Boltas. Tiksliau, super-šuo. Kiekviena Bolto (jį įgarsina Johnas Travolta) diena yra kupina nuotykių, pavojų ir intrigos. Bent jau tol, kol Boltas filmuojamas.

REKLAMA
REKLAMA

Serialo apie šunelį – superherojų pagrindinė žvaigždė Boltas, užgesus rampų šviesoms, tampa paprastu aviganiu be jokių ypatingų galių, pomėgių ar adrenalino dozių.

REKLAMA

Tačiau šlovė apsuka galvas ne tik žmonėms. Boltas pamažu įtiki, kad jam iš tiesų pavaldūs gamtos dėsniai ir superherojaus galios.

Viskas būtų buvę gerai, jei ne apmaudi klaida, dėl kurios Boltas iš Holivudo visai netyčia nugabenamas į Niujorką. Ir ten paliekamas vienui vienas. Tiesa, neilgam: šalia jo netrukus atsiranda du keistoki personažai. Iš jaukių namų į gatvę išmesta katė Mitens ir nuo televizoriaus (na, kaip nuo narkotikų) priklausomas žiurkėnas Rino.

REKLAMA
REKLAMA

Desperatiškai trokšdamas sugrįžti į savo pamėgtos šlovės spindesį ir švelnias savo šeimininkės rankas iki kitos laidos filmavimo, Boltas ryžtasi žygdarbiui – savarankiškai, be antgamtiškų galių pagalbos, sugrįžti į namus.

Rež. Chrisas Williamsas, Byronas Howardas.

Įgarsino: Johnas Travolta, Malcolmas McDowellas, Diedrichas Baderis, Seanas Donnellanas, Susie Essman, Markas Waltonas.

Lietuviškai įgarsino: Severija Janušauskaitė, Tauras Cizas, Donatas Šimukauskas

Trukmė: 90min.

Oficiali svetainė: http://disney.go.com/disneypictures/bolt/

Premjera Lietuvoje: 2009.02.27.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų