REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Klaipėdos miesto valdžiai vakar nepavyko korupcija įtariamo Savivaldybės administracijos specialisto Alfonso Šimkaus įkalbėti savo noru palikti postą Turto ir privatizavimo skyriuje.

REKLAMA
REKLAMA

Į susitikimą su Savivaldybės administracijos direktoriumi Aloyzu Každailevičiumi lydimas advokato Osvaldo Martinkaus atvykęs tarnautojas pateikė savo sąlygą: postą jis paliktų šalių sutarimu. Kitaip tariant - gavęs piniginę kompensaciją.

REKLAMA

Tačiau Savivaldybės atstovai tikina, kad šalių susitarimu pagal Valstybės tarnybos įstatymą to padaryti nepavyks ir teks rinktis: arba palikti pareigas savo noru, arba toliau jas eiti.

A. Šimkus nuo rugsėjo mėnesio, kai buvo teismo laikinai nušalintas nuo Savivaldybės administracijos Miesto ūkio departamento direktoriaus pareigų ir perkeltas į žemesnes, turi nedarbingumo pažymą.

Pasak Savivaldybės administracijos Personalo skyriaus vedėjos Danutės Valuckienės, kompensacija priklausytų, jei pareigybė būtų naikinama, reorganizuojama struktūra.

Susikompromitavęs tarnautojas pažadėjo artimiausiu metu dar kartą susitikti su Savivaldybės atstovais ir pateikti savo sprendimą.

Denisas Nikitenka

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų