REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Be furoro neįvykstantys diskžokėjų komandos Deep Inc organizuojami Soulful House vakarėliai “Elegant Line Sessions” gruodžio 13 dieną grąžina – DJ Yass.

REKLAMA
REKLAMA

Šis renginių ciklas, kvėpuojantis kokybiškais „performancais“, muzika, įkvepiančia iki paryčių šėlti bare „WOO“ Vilniuje, jau pristatė tokias pasaulio garsenybes, kaip Kevin Yost, Fudge, Kiko Navarro, Rocco bei Groove Assassin.

REKLAMA

Broliai Tadeu Nice ir Domino, besislepiantys po „Deep Inc“ vėliava, tikina, jog nebuvo galima neatsižvelgti į ankščiau įvykusio DJ Yass pasirodymo sėkmę, paskatinusią dar kartą įvertinti Prancūzijos diskžokėjaus darbą.

Trylikos metų groti pradėjusį vaikiną, į tai, kas dabar yra vadinama pulsuojančia Soulful House muzika, atvedė nesibaigiantis ieškojimas ir smalsumas. Devyniolika metų darbo miksuojant, siekiant atrasti savąjį stilių ir techniką, DJ Yass pakylėjo iki tarptautinio diskžokėjaus lygio. Pradžioje atsidavęs Hip-Hop muzikos stiliui, diskžokėjas nuolat tobulėjo.

REKLAMA
REKLAMA

Grojant įvairiuose Paryžiaus klubuose, kovojant už savo pripažinimą, daugelyje anuomet populiarių Rave vakarėlių, atkeliavo ir elektroninės muzikos banga, kuri nusiaubė ir Prancūzijos sostinės klubus. Tai buvo laikas, kai jau visiems gerai žinomas  veidas unikaliai jungė, atrodo, visiškai skirtingus muzikos stilius. Taigi, ne tik grojimas yra DJ Yass vizitinė kortelė, bet ir jo gebėjimas suderinti Funk, Disco, Jazz ir net Techno muzikos stilių garsus į vieną aiškų Deep House ritmą, todėl neabejotinai House muzika tapo jo gyvenimo alfa ir omega.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

DJ Yass netapo vien tik kitų diskžokėjų kuriamos muzikos gerbėju, bet ir pats pasuko prodiusavimo keliu. Buvo greitai pastebėtas bei įvertintas ir pasirašė sutartį su bene žinomiausia įrašų kompanija „Defected Records“. Atsiradus progai leisti savo singlus, remiksuoti kūrinius įvairioms kompiliacijoms, DJ Yass vardas plačiai pasklido po pasaulį. Dabar daugelio diskžokėjų fonotekose galima rasti visiems gerai žinomus jo darbus: „I Believe“, „He Reigns, I’m Free“, „I Go Deep“ bei „My Only“ .

DJ Yass – pasaulinėje klubinės muzikos plotmėje siejamas su kokybės vardu, o jo muzikos stilius žymimas unikalumo ženklais. Norėdamas sukurti šou ir pabūti kartu tarp tikrųjų House mylėtojų, jis dar kartą grįžta į jau pažįstamas Vilniaus gatves. Prancūzijos pažiba DJ Yass į savo dienotvarkę gruodžio 13 dieną įrašė Vilnių. Tai bus paskutinis šiais metais serijos „Elegant Line Sessions“  vakarėlis, kurio Tu negali praleisti! Ateik ir šėlk kartu!    

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų