• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasaulio čempionai – „Žuvėdros“ šokėjai trečiadienio vakarą buvo pagerbti Klaipėdos miesto mero Rimanto Taraškevičiaus, o vakar sulaukė ir Klaipėdos universiteto rektoriaus Vlado Žulkaus padėkos.

REKLAMA
REKLAMA

R. Taraškevičius kartu su savo patarėja Audra Daujotiene apsilankė šokėjų treniruotėse Klaipėdos universiteto (KU) Menų fakultete, o rektorius prof. habil. dr. V. Žulkus planetos čempionus priėmė rektorate.

REKLAMA

Kad netrūktų planetos čempionams vitaminų, R. Taraškevičius įteikė didžiulį krepšį egzotiškų vaisių, o pergalei atšvęsti - pilną statinaitę gėrimų.

Priminsime, jog prieš tai buvo pasipiktinimo balsų, kad iš čempionato grįžusių „Žuvėdros“ šokėjų valdžios atstovai nepasitiko tą pačią dieną.

„Žuvėdros“ šokių kolektyvo vadovas Romaldas Idzelevičius ; pripažino, kad valdžios požiūris į jų sportą ir menkas finansavimas kelia susirūpinimą.

REKLAMA
REKLAMA

„Vienodą sumą - 35 tūkstančius litų - gauname jau maždaug trejus ketverius metus. Kiek teko kalbėti su Audra Daujotiene, niekas nežada keistis, - neslėpdamas nerimo pasakojo R. Idzelevičius. - Bendravau su Šiaulių, Panevėžio, Alytaus sporto vadais, - Klaipėdos sporto situacija - viena prasčiausių. Gauname menkiausias sumas.“

„Žuvėdros“ šokėjai sakė nežadantys švęsti ir mėgautis džiaugsmingomis triumfo akimirkomis, kadangi turi intensyviai treniruotis ir jokiu būdu negali prarasti idealios sportinės formos. „Šį savaitgalį jau vėl laukia varžybos - Europos šiaurės šalių čempionatas. Norėjome pailsėti, tačiau varžybos vyks Vilniuje, turime tinkamai reprezentuoti savo šalį“, - kalbėjo R. Idzelevičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų