REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žakas Merinas geriau už Džeimsą Bondą?

Žakas Merinas – romantiškas meilužis, džentelmenas, mylintis tėvas, ištikimas draugas ir pavydėtiną humoro jausmą turintis pašnekovas.

REKLAMA
REKLAMA

Žakas Merinas – įžūlus bankų plėšikas, šaltakraujis žudikas, smurtautojas ir recidyvistas.

REKLAMA

Tokį garsųjį septintojo dešimtmečio gangsterį išvysime iš koto verčiančio veiksmo ir karštų meilės nuotykių kupinoje kriminalinėje dilogijoje (dviejų dalių filme) „Žakas Merinas: Mirties instinktas“ ir „Žakas Merinas: Visuomenės priešas Nr. 1“.

Antradienį Vilniuje įvykusi pirmos filmo dalies premjera palydėta plojimais. „Tai geriau už Džeimsą Bondą“, - sakė vienas sužavėtas žiūrovas, patikinęs, kad su dideliu nekantrumu laukia antrosios dilogijos dalies. Emilis Vėlyvis, beprotiškai populiaraus lietuviško „gangsta“ stiliaus filmo „Zero“ režisierius, sakė seniai nematęs taip stipriai „sukalto“ trilerio, jį pribloškė meistriška Vincento Casselio vaidyba. „Žodžiu, absoliuti jėga“, - neslėpdamas emocijų reziumavo režisierius.

a

Filmas pavergė ir moteriškąją žiūrovų auditoriją. „Neabejotinai įsimylėčiau šį gangsterį“ – toks merginų verdiktas. Romantiškas, stiprus, bebaimis, nuolat ieškantis nuotykių. Tobula kombinacija! Beje, visi buvo maloniai nustebinti tuo, kad įtempto siužeto veiksmo filme netrūko... juoko. Gero ir ironiško humoro jausmo persmelktas kūrinys padovanojo žiūrovams sveiko juoko dozę.

Jūsų verdikto filmas „Žakas Merinas: Mirties instinktas“ laukia nuo lapkričio 28 d. Vilniaus, Kauno ir Šiaulių kino teatruose, o gruodžio 12 d. jis pasieks ir Panevėžio žiūrovus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų